Navigation path

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Közvetítőt keres - Hollandia

This page has been machine translated and its quality cannot be guaranteed.

The quality of this translation has been assessed as: unreliable

Do you consider this translation useful?

Ez az oldal hasznos információkkal szolgál a hollandiai közvetítő megtalálásához.


Hogyan lehet közvetítőt találni Hollandiában?

Hollandiában számos közvetítői nyilvántartás létezik (magánnyilvántartások). Nincsenek a minőségbiztosításra vonatkozó jogszabályi rendelkezések. Fontos nyilvántartás a Mediatorsfederatie A link új ablakot nyit megNederland (MfN) nyilvántartása. Egy másik nyilvántartás az A link új ablakot nyit megADR nemzetközi nyilvántartása.

A Szövetség független tájékoztatást és minőségbiztosítást is nyújt a közvetítésről és a közvetítőkről nemzeti szinten. Az MFN-ben nyilvántartott közvetítőket az MfN közvetítésről szóló rendeletének megfelelően kiképezték és alkalmassá tették arra, hogy közvetítőként járjanak el. Elkötelezték magukat az MfN minőségbiztosítási rendszere mellett. A A link új ablakot nyit megMinőségközvetítők Alapítványa kezeli az MfN mediátoraival kapcsolatos panaszokat.

A költségmentességi tanács külön A link új ablakot nyit megnyilvántartást vezet a támogatott ügyekkel foglalkozó közvetítőkről.

Ingyenes-e a közvetítők nyilvántartásához való hozzáférés?

Igen, a hozzáférés ingyenes.

Hogyan lehet közvetítőt keresni Hollandiában?

A nyilvántartásokban különböző keresési kritériumok alapján lehet keresni. Kereshet például olyan közvetítőt, aki egy adott tevékenységi területen különleges szakértelemmel rendelkezik, vagy olyan közvetítőt, aki egy adott régióban dolgozik.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megHolland Közvetítők Szövetsége

A link új ablakot nyit megAVR-nyilvántartás

A link új ablakot nyit megAlapítvány a Minőségközvetítőkért

A link új ablakot nyit megA Jogi Segítségnyújtási Tanács nyilvántartása


Az oldal tartalma ezen a nyelven gépi fordítással készült. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Utolsó frissítés: 12/11/2020