Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Közvetítőt keres - Hollandia

Izvorna jezična inačica ove stranice nizozemski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.

 

Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Ez a szakasz segít Önnek Hollandiában közvetítőt találni.


Hogyan találhatok közvetítőt Hollandiában?

A A link új ablakot nyit megHolland Mediációs Intézet (NMI) minden képesített közvetítő adatait tartalmazó, nyilvánosan hozzáférhető adatbázist tart fenn. Az intézet országos szinten független tájékoztatást nyújt a közvetítésre és a közvetítőkre vonatkozóan, és minőségbiztosítási szolgáltatást nyújt.

A Holland Mediációs Intézetnél nyilvántartott közvetítők – az intézet mediációs szabályaival összhangban – képzett, minősített közvetítők, akik a Holland Mediációs Intézet minőségbiztosítási rendszerét magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A Holland Mediációs Intézet közvetítői nyilvántartásához Ön bármikor hozzáférhet.

Ingyenes-e a közvetítői nyilvántartáshoz való hozzáférés?

Igen, a hozzáférés ingyenes.

Közvetítő keresése Hollandiában

A nyilvántartásban különböző keresési paraméterekkel lehet keresni. Kereshet például bizonyos szakterületen jártas közvetítőt vagy bizonyos területen tevékenykedő közvetítőt.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megHolland Mediációs Intézet


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 29/11/2012