Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Közvetítőt keres - Hollandia

Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata holland nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.

 

Ezen a nyelven nem áll rendelkezésre hivatalos fordítás.
Az oldal tartalmának a gépi fordítása megtekinthető itt. Figyelem: a gépi fordítás csakis általános tájékoztatási célt szolgál. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Ez a szakasz segít Önnek Hollandiában közvetítőt találni.


Hogyan találhatok közvetítőt Hollandiában?

A A link új ablakot nyit megHolland Mediációs Intézet (NMI) minden képesített közvetítő adatait tartalmazó, nyilvánosan hozzáférhető adatbázist tart fenn. Az intézet országos szinten független tájékoztatást nyújt a közvetítésre és a közvetítőkre vonatkozóan, és minőségbiztosítási szolgáltatást nyújt.

A Holland Mediációs Intézetnél nyilvántartott közvetítők – az intézet mediációs szabályaival összhangban – képzett, minősített közvetítők, akik a Holland Mediációs Intézet minőségbiztosítási rendszerét magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A Holland Mediációs Intézet közvetítői nyilvántartásához Ön bármikor hozzáférhet.

Ingyenes-e a közvetítői nyilvántartáshoz való hozzáférés?

Igen, a hozzáférés ingyenes.

Közvetítő keresése Hollandiában

A nyilvántartásban különböző keresési paraméterekkel lehet keresni. Kereshet például bizonyos szakterületen jártas közvetítőt vagy bizonyos területen tevékenykedő közvetítőt.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megHolland Mediációs Intézet


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 29/11/2012