Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Găsiţi un mediator - Ţările de Jos

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini olandeză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.

 

Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Această secțiune vă ajută să găsiți un mediator în Țările de Jos.


Cum puteți găsi un mediator în Țările de Jos

Linkul se deschide într-o fereastră nouăInstitutul de Mediere din Țările de Jos (NMI) menține o bază de date accesibilă publicului și care cuprinde informații referitoare la toți mediatorii calificați. De asemenea, se oferă informații independente și asigurarea calității în ceea ce privește medierea și mediatorii la nivel național.

Mediatorii înregistrați sunt instruiți și calificați pentru a acționa în calitate de mediatori, în conformitate cu normele de mediere,  luându-și angajamentul de a respecta Sistemul de Asigurare a Calității al NMI.

Puteți accesa Registrul Mediatorilor NMI ori de câte ori este necesar.

Este accesul la registrul mediatorilor gratuit?

Da, accesul este gratuit.

Cum puteți căuta un mediator în Țările de Jos

Registrul poate fi consultat folosind diferiți parametrii de căutare. De exemplu, puteți căuta un mediator cu experiență într-un anumit domeniu sau care activează într-un anumit sector.

Linkuri relevante

Linkul se deschide într-o fereastră nouăInstitutul de Mediere din Țările de Jos


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 29/11/2012