Zapri

BETA RAZLIČICA PORTALA JE ZDAJ NA VOLJO!

Obiščite BETA različicoevropskega portala ePravosodje in opišite svojo izkušnjo!

 
 

Navigacijska pot

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Poišči mediatorja - Nizozemska

Izvirna jezikovna različica te strani nizozemščina je bila pred kratkim spremenjena. To jezikovno različico trenutno prevajajo naši prevajalci.

 

Za izbrano jezikovno različico ni uradnega prevoda.
Tukaj je na voljo strojni prevod vsebine. Opozarjamo, da je prevod samo okviren. Lastnik te strani ne prevzema nikakršne odgovornosti glede kakovosti tega strojno prevedenega besedila.

Ta del vam bo v pomoč pri iskanju mediatorja na Nizozemskem.


Kako najti mediatorja na Nizozemskem

Povezava se odpre v novem oknuNizozemski inštitut za mediacijo (Nederlands Mediation Instituut – NMI) vzdržuje javno dostopno podatkovno zbirko, ki vsebuje podatke o vseh kvalificiranih mediatorjih. Prav tako nudi neodvisne informacije in zagotavljanje kakovosti glede mediacije in mediatorjev po vsej državi.

Mediatorji, ki so registrirani pri NMI, so usposobljeni in kvalificirani za opravljanje dela mediatorja v skladu z mediacijskimi predpisi NMI ter obvezani sistemu zagotavljanja kakovosti NMI.

Register mediatorjev NMI si lahko ogledate, kadarkoli želite.

Ali je dostop do registra mediatorjev brezplačen?

Da, dostop je brezplačen.

Kako iskati mediatorja na Nizozemskem

V registru lahko iščete z uporabo različnih iskalnih kriterijev. Iščete lahko na primer mediatorja z določenim strokovnim znanjem ali mediatorja, ki dela na določenem področju.

Sorodne povezave

Povezava se odpre v novem oknuNizozemski inštitut za mediacijo


Strani v jezikih držav članic pripravljajo posamezni nacionalni organi, njihov prevod pa zagotavlja prevajalska služba Evropske komisije. Prevodi zato morda še ne vsebujejo kasnejših sprememb izvirnika, ki so jih vnesli nacionalni organi. Evropska komisija ne prevzema nobene odgovornosti za informacije ali podatke, ki jih vsebuje oziroma na katere se sklicuje ta dokument. Za pravila o avtorskih pravicah države članice, ki je odgovorna za to stran, glejte pravno obvestilo.

Zadnja posodobitev: 29/11/2012