Fermer

LA VERSION BÊTA DU PORTAIL EST DISPONIBLE!

Consultez la version bêta du portail européen e-Justice et faites-nous part de votre expérience!

 
 

Chemin de navigation

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Find en mediator - Polen

Cette page a été traduite automatiquement: sa qualité ne peut pas être garantie.

La qualité de cette traduction a été évaluée comme: mauvaise

Estimez-vous que cette traduction est utile?

Dette afsnit hjælper dig med at finde en mediator i Polen


Hvordan finder jeg en mediator i Polen?

Lister/lister over institutioner og personer, der har tilladelse til at foretage mægling (i det følgende benævnt "lister over mæglere"), opbevares ved de regionale domstole og gøres tilgængelige på deres websteder. Mæglere indføres og slettes af formanden for den kompetente regionale domstol, herunder personer fra lister udarbejdet af ikke-statslige organisationer (inden for rammerne af deres vedtægtsmæssige opgaver) og universiteter.

Mediatorer specialiserer sig normalt i visse former for mægling: civil (økonomi, familie, arbejdskraft, andet), kriminalitet eller unge.

Blandt de civile mæglere bør der skelnes mellem permanente mæglere, som er medtaget på den liste, som præsidenten for en regional domstol har opstillet for den pågældende retskreds.

Som følge af de juridiske løsninger, der er valgt, findes der ikke en enkelt central liste over mæglere.

Justitsministeriets websted Link åbner i nyt vindueom mægling og http://mediacja.gov.pl/Link åbner i nyt vindueindeholder grundlæggende oplysninger om administrative bestemmelser, procedurer og praktiske aspekter i forbindelse med mægling i Polen.

Er der gratis adgang til listen over mæglere?

Ja, adgang til lister over mæglere er gratis.

Hvordan finder jeg en mediator i Polen?

Der anvendes lister over mediatorer, der drives af distriktsretsformænd eller mæglingscentres tjenester eller individuelle mæglere. Oplysninger og kontaktoplysninger findes normalt på de kompetente domstoles, centres eller mediatorers websteder.


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 13/11/2020