Fermer

LA VERSION BÊTA DU PORTAIL EST DISPONIBLE!

Consultez la version bêta du portail européen e-Justice et faites-nous part de votre expérience!

 
 

Chemin de navigation

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Kuinka löydän sovittelijan - Puola

Cette page a été traduite automatiquement: sa qualité ne peut pas être garantie.

La qualité de cette traduction a été évaluée comme: mauvaise

Estimez-vous que cette traduction est utile?

Tässä osiossa kerrotaan, kuinka löydät sovittelijan Puolassa.


Kuinka löydän sovittelijan Puolassa?

Luettelot laitoksista ja henkilöistä, joilla on valtuudet hoitaa sovittelumenettelyjä (jäljempänä ’sovittelijaluettelot’), pidetään aluetuomioistuimissa ja asetetaan saataville niiden verkkosivustoilla. Toimivaltaisen aluetuomioistuimen puheenjohtaja kirjaa ja poistaa sovittelijat, mukaan lukien henkilöt, jotka kuuluvat valtiosta riippumattomien järjestöjen (niiden lakisääteisten tehtävien puitteissa) ja yliopistojen laatimiin luetteloihin.

Sovittelijat erikoistuvat yleensä tietyntyyppiseen sovitteluun: siviilioikeudellinen (talous, perhe, työ, muu), rikollinen tai nuori.

Siviilisovittelijoiden osalta olisi erotettava toisistaan pysyvät sovittelijat, jotka on merkitty aluetuomioistuimen presidentin pitämään luetteloon kyseisen tuomiopiirin toimivalta-alueella.

Hyväksyttyjen oikeudellisten ratkaisujen vuoksi ei ole olemassa yhtä keskitettyä sovittelijaluetteloa.

Sovittelua koskevalla Linkki avautuu uuteen ikkunaanoikeusministeriön verkkosivustolla http://mediacja.gov.pl/ on Linkki avautuu uuteen ikkunaanperustietoa sovittelun toimintaa Puolassa koskevista säännöksistä, menettelyistä ja käytännön näkökohdista.

Onko sovittelijaluettelon käyttö ilmaista?

Kyllä, sovittelijaluettelot ovat maksuttomia.

Kuinka löydän sovittelijan Puolassa?

Käyttäkää luetteloita aluetuomioistuinten presidenttien tai sovittelukeskusten tai yksittäisten sovittelijoiden ylläpitämistä sovittelijoista. Tiedot ja yhteystiedot ovat yleensä saatavilla toimivaltaisten tuomioistuinten, keskusten tai sovittelijoiden verkkosivuilla.


Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 13/11/2020