Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Közvetítőt keres - Portugália

Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Az oldal jelenleg a következő nyelveken olvasható: portugál.

Ez a szakasz abban segít, hogy közvetítőt találjon Portugáliában.


Hogyan találhatok közvetítőt Portugáliában?

Az Igazságügyi Politikai Főigazgatóság (DGPJ) nem tett közzé tájékoztatást arra nézve, hogyan találhatunk közvetítőt. Ha állami közvetítői szolgáltatások igénybevétele szükséges, a vonatkozó nemzeti jogszabályok szerint a közvetítői névjegyzékből automatikusan kiválasztják az ügyben eljáró közvetítőt.

A DGPJ honlapja tájékoztatást nyújt a közvetítői és a választottbírósági eljárásról, az intézményes választottbíráskodásról és a békebíróságokról (julgados de paz).

Ingyenes-e a közvetítői adatbázishoz való hozzáférés?

Igen, az adatbázishoz való hozzáférés ingyenes.

A közvetítői adatbázis története

Az adatok 2008 októberéig visszamenőleg érhetők el a DGPJ honlapján.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megIgazságügyi Politikai Főigazgatóság


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 09/08/2019