Cerrar

YA ESTÁ DISPONIBLE LA VERSIÓN BETA DEL PORTAL

Visite la versión BETA del Portal Europeo de e-Justicia y díganos qué le parece.

 
 

Recorrido de navegación

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Find en mediator - Skotland

Este país está en proceso de transición para abandonar la UE.

Esta página es una versión realizada por traducción automática. No hay garantía de que sea de calidad.

Esta traducción ha recibido la siguiente evaluación: aceptable

¿Le ha resultado útil?

Dette afsnit hjælper dig med at finde en mediator i Skotland.


Hvordan finder man en mægler i Skotland?

Den skotske mediation administrerer det skotske mediationsregister (SMR), som giver et uafhængigt register over mæglere og mæglingstjenester, som opfylder minimumsstandarder for mægling i Skotland. Disse standarder fastsættes af en komité for standarder for god praksis og kræver et minimum af uddannelse, erfaring og løbende faglig udvikling.

Siden Link åbner i nyt vindue "find en mediator" på det skotske mediationswebsted giver gratis adgang til information om personer, der udøver enhver form for mægling. Dataene på siden opdateres af mæglere mindst én gang om året og indeholder oplysninger om deres uddannelse, løbende faglig udvikling og ekspertiseområder.

Et af formålene med det skotske mediationsregister er at forsikre folk om den professionelle kvalitet af de mæglere, de vælger, ved at attestere, at de opfylder minimumsstandarderne. Mæglere, der ser ud til de lovbestemte forvaltningskrav, kan henvende sig til en " Scottish Mediation Registered Mediator " og anvende SMR's logo ved siden af deres navn.

Det skotske mæglingskontor forvalter også den skotske mediation Helpline, som yder rådgivning og information til folk om mægling, og hvordan man får adgang til den. Gennem helpline kan den skotske mægling også arrangere mægling gennem et panel af mæglere i forbindelse med de lovbestemte forvaltningskrav eller henvise folk til en passende mæglingstjeneste.

Den skotske mægling støtter og fremmer mæglingsprocessen for NHS-klager i Skotland — dette arbejde finansieres af den skotske regering. Yderligere oplysninger om mægling, og hvordan man får adgang hertil, kan findes på det skotske mediationswebsted.

Den skotske regering har også offentliggjort rådgivning om bilæggelse af tvister uden at gå rettens vej, herunder rådgivning om mægling, Link åbner i nyt vindue på mygv.scot.

Er der gratis adgang til mæglernes database?

Ja, adgang til information om mediatorer er gratis.

Du kan søge efter en mægler:

Få adgang til webstedet ved at klikke på linket til det Link åbner i nyt vindue skotske mediationsregister eller indtaste URL'en Link åbner i nyt vinduehttp://www.scottishmediation.org.uk/find-a-mediator/ i din browser og derefter følge instrukserne for at finde den bedste mægler for dig og dine forhold.

Kontakt det skotske mediation via deres hjemmeside, ved at skrive til dem i 18 York, Edinburgh EH1 3EP, Det Forenede Kongerige eller ringe til dem på + 44 (0) 131 556 1221.

Relaterede links

Link åbner i nyt vindueScottish Mediation

DetLink åbner i nyt vinduehttp://www.scottishmediation.org.uk/Link åbner i nyt vindue skotske mediationsregister

Link åbner i nyt vindue mygov.scot


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 19/03/2020