Cerrar

YA ESTÁ DISPONIBLE LA VERSIÓN BETA DEL PORTAL

Visite la versión BETA del Portal Europeo de e-Justicia y díganos qué le parece.

 
 

Recorrido de navegación

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Een bemiddelaar/mediator vinden - Schotland

Este país está en proceso de transición para abandonar la UE.

Esta página es una versión realizada por traducción automática. No hay garantía de que sea de calidad.

Esta traducción ha recibido la siguiente evaluación: aceptable

¿Le ha resultado útil?

In deze rubriek vindt u een bemiddelaar in Schotland.


Hoe vindt u een bemiddelaar in Schotland?

Schotse bemiddeling beheert het Schotse bemiddelingsregister (SMR), dat voorziet in een onafhankelijk register van bemiddelaars en bemiddelingsdiensten die voldoen aan de minimale „praktijknormen” voor bemiddeling in Schotland. Deze normen worden vastgesteld door een onafhankelijke praktijkcommissie en vereisen minimumniveaus van opleiding, ervaring en permanente beroepsontwikkeling.

De pagina De link wordt in een nieuw venster geopend. „zoek een bemiddelaar” van de Scottish Mediation website biedt vrije toegang tot informatie over mensen die alle soorten bemiddeling/mediation beoefenen. De gegevens op de pagina worden ten minste eenmaal per jaar door de bemiddelaars geactualiseerd en omvatten informatie over hun opleiding, nascholing en kennisgebieden.

Een van de doelstellingen van het Schotse bemiddelingsregister is om mensen gerust te stellen van de professionele kwaliteit van de bemiddelaars die zij selecteren door te certificeren dat zij aan de minimumnormen voldoen. Bemiddelaars die op de SMR staan, kunnen zichzelf een „Schotse bemiddelaar voor bemiddeling” noemen en het naast hun naam geldende SMR-logo gebruiken.

Het Schotse bemiddelingsbureau beheert ook de Schotse hulplijn voor bemiddeling, die advies en informatie verstrekt aan mensen over bemiddeling en toegang tot informatie. Via de Helpline kan Schotse bemiddeling ook bemiddelen via een panel van bemiddelaars over de RBE of mensen doorverwijzen naar een geschikte bemiddelingsdienst.

Schotse bemiddeling ondersteunt en bevordert ook het proces van bemiddeling voor NHS-klachten in Schotland — dit werk wordt door de Schotse regering gefinancierd. Meer informatie over bemiddeling en toegang tot deze informatie is te vinden op de Schotse bemiddelingswebsite.

De Schotse regering heeft ook advies uitgebracht over het oplossen van geschillen zonder naar de rechter te stappen, met inbegrip van advies over bemiddeling, op de De link wordt in een nieuw venster geopend. website van Mygov.

Is toegang tot de databank van bemiddelaars gratis?

Ja, de toegang tot informatie over bemiddelaars is gratis.

Om op zoek te gaan naar een bemiddelaar kunt u:

Klik op de link naar het De link wordt in een nieuw venster geopend. Schotse Bemiddelingsregister of type de URL http://www.scottishmediation.org.uk/find-a-mediator/ De link wordt in een nieuw venster geopend.in uw browser en volg de instructies om de beste mediator voor u en uw omstandigheden te vinden.

Via hun website contact op te nemen met Schotse bemiddeling, door middel van een schrijven aan hen op 18 York, Edinburgh EH1 3EP, Verenigd Koninkrijk of telefonisch op + 44 (0) 131 556 1221.

Gerelateerde links

De link wordt in een nieuw venster geopend.Schotse bemiddeling

De link wordt in een nieuw venster geopend.http://www.scottishmediation.org.uk/De link wordt in een nieuw venster geopend. Scottish Mediation Register

De link wordt in een nieuw venster geopend. Mygov.scot


Deze tekst is automatisch vertaald. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van de vertaling.

Laatste update: 19/03/2020