Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Közvetítőt keres - Szlovénia

Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata szlovén nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.

Ez az oldal a szlovéniai közvetítők megtalálásához nyújt segítséget


Hogyan találhatok közvetítőt Szlovéniában

Az Igazságügyi és Közigazgatási Minisztérium vezeti a A link új ablakot nyit megközvetítők központi jegyzékét. A közvetítők – a bírósági ügyekben alkalmazott alternatív vitarendezésről szóló törvény alapján elfogadott – bírósági programok keretében végzik munkájukat. A különböző nem kormányzati szervezetek támogatásával működő közvetítők nyilvántartásai megtalálhatók az adott szervezetek weboldalán, például a következő oldalakon:

Ingyenes a közvetítői adatbázishoz való hozzáférés?

Igen, az adatbázis ingyenesen hozzáférhető.

Hogyan keressek közvetítőt Szlovéniában

Szlovéniában közvetítőket az alábbi szervezetek oldalán találhatunk:

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megKözvetítés Szlovéniában, A link új ablakot nyit megKözvetítés Szlovéniában


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 23/03/2018