Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Găsiţi un mediator - Slovenia

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini slovenă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.

 

Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Această secțiune vă ajută să găsiți un mediator în Slovenia.


Cum puteți găsi un mediator în Slovenia

Ministerul Justiției și Administrației Publice deține Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrul central al mediatorilor care își desfășoară activitatea în instanță în cadrul programelor instituite în temeiul Legii privind soluționarea alternativă a litigiilor de natură judiciară. Registre ale mediatorilor care își desfășoară activitatea în cadrul unor ONG-uri pot fi găsite pe site-ul internet al acestora, de exemplu:

Accesul la baza de date privind mediatorii este gratuit?

Da, accesul la baza de date este gratuit.

Cum puteți căuta un mediator în Slovenia

Puteți găsi un mediator în Slovenia pe următoarele site-uri internet:

Linkuri conexe

Linkul se deschide într-o fereastră nouăMedierea în Slovenia, Linkul se deschide într-o fereastră nouăMedierea în Slovenia

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 23/03/2018