Zapri

BETA RAZLIČICA PORTALA JE ZDAJ NA VOLJO!

Obiščite BETA različicoevropskega portala ePravosodje in opišite svojo izkušnjo!

 
 

Navigacijska pot

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Poišči mediatorja - Slovenija

Na tej strani boste izvedeli, kako najti mediatorja v Sloveniji.


Kako najti mediatorja v Sloveniji

Ministrstvo za pravosodje Povezava se odpre v novem oknuCentralno evidenco mediatorjev, ki po Zakonu o alternativnem reševanju sodnih sporov delujejo v programih ARS na sodiščih. Sezname mediatorjev, ki delujejo pod okriljem raznih nevladnih organizacij pa lahko najdete na njihovih splatnih straneh. Npr.

Ali je dostop do podatkovne zbirke mediatorjev brezplačen?

Da, dostop do podatkovne zbirke mediatorjev je brezplačen.

Kako iskati mediatorja v Sloveniji

V Sloveniji je mogoče najti mediatorja na spletnih straneh:


Strani v jezikih držav članic pripravljajo posamezni nacionalni organi, njihov prevod pa zagotavlja prevajalska služba Evropske komisije. Prevodi zato morda še ne vsebujejo kasnejših sprememb izvirnika, ki so jih vnesli nacionalni organi. Evropska komisija ne prevzema nobene odgovornosti za informacije ali podatke, ki jih vsebuje oziroma na katere se sklicuje ta dokument. Za pravila o avtorskih pravicah države članice, ki je odgovorna za to stran, glejte pravno obvestilo.
Zaradi izstopa Združenega kraljestva iz Evropske unije države članice posodabljajo strani z nacionalno vsebino na tem spletišču. Če spletna stran vključuje vsebino, ki še ne odraža izstopa Združenega kraljestva, je nenamerna in jo bomo ustrezno odpravili.

Zadnja posodobitev: 23/03/2018