Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Găsiţi un mediator - Slovacia

Această secțiune vă ajută să găsiți un mediator în Slovacia.


Cum puteți găsi un mediator în Slovacia

Baza de date a mediatorilor din Slovacia este deținută și administrată de către Ministerul Justiției din Slovacia și este disponibilă numai în limba slovacă.

Este gratuit accesul la baza de date a mediatorilor?

Da, accesul la informațiile privind mediatorii și căutarea informațiilor sunt gratuite.

Cum puteți căuta un mediator în Slovacia

Vă rugăm să consultați site-ul Internet al Linkul se deschide într-o fereastră nouăMinisterului Justiției din Republica Slovacia.


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 18/05/2020