Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Proceduri judiciare în faţa instanţei


Nu este deloc surprinzător faptul că introducerea unei acțiuni în instanță poate ridica numeroase întrebări. Prezenta secțiune urmărește oferirea de informații  persoanelor implicate în proceduri judiciare.


Proceduri judiciare în faţa instanţei

Aici puteți afla răspunsuri la următoarele întrebări:

În plus, secțiunea  furnizează informații detaliate privind creanțele pecuniare, dreptul familiei și executarea hotărârilor.


Această pagină este administrată de Comisia Europeană. Informațiile de pe această pagină nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Comisia nu își asumă nici o răspundere în legătură cu oricare din informațiile sau datele conținute în prezentul document sau la care acesta face referire. Vă rugăm să consultați avizul juridic în legătură cu normele privind drepturile de autor în cazul paginilor de internet ale Comunității Europene.
Comisia actualizează conținutul acestui site, pentru a reflecta retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 18/01/2019