Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Ako će se moj zahtjev (iz druge države) razmatrati u ovoj državi

Informacije o procjeni zahtjeva za naknadu u državi članici EU-a


Ako ste bili žrtva kaznenog djela u inozemstvu (u državi članici EU-a u kojoj ne živite), možete podnijeti zahtjev pomoćnom tijelu u državi u kojoj živite. Pomoćno tijelo prevodi i prosljeđuje zahtjev tijelu koje odlučuje u državi članici u kojoj je počinjeno kazneno djelo. Tijelo koje odlučuje nadležno je za procjenu zahtjeva i isplatu naknade.

Ovdje možete pronaći informacije o tome kako će vaš zahtjev procijeniti tijelo koje odlučuje u državi članici u kojoj je počinjeno kazneno djelo.

Za opis postupka pogledajte informacije za vašu zemlju boravišta.

Za više informacija odaberite zastavu odgovarajuće države.


Stranicu održava Europska komisija. Informacije na ovoj stranici ne odražavaju nužno službeno stajalište Europske komisije. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest koja se odnosi na propise za autorska prava za europske stranice.
S obzirom na povlačenje Ujedinjene Kraljevine iz Europske unije, Komisija ažurira dio sadržaja na ovim stranicama. Ako još uvijek ima sadržaja koji ne odražava povlačenje Ujedinjene Kraljevine, to je nenamjerno te će biti izmijenjeno.

Posljednji put ažurirano: 08/10/2020