Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Információ a tagállamokban rendelkezésre álló berendezésekről

Egyre több tagállami bíróságot látnak el videokonferenciák megtartásához szükséges felszereléssel. A videokonferenciákra a tárgyalótermekben, vagy a tanúk, illetve a szakértők meghallgatására szolgáló speciális helyiségekben kerül sor.


A tagállamok igazságügyi minisztériumai információkat szolgáltatattak a bíróságok rendelkezésére álló videokonferencia-berendezések elhelyezéséről és típusáról annak érdekében, hogy a bírók, ügyészek és a bíróságok hivatali személyzete könnyebben hozzájusson azokhoz az információkhoz, amelyek a határon átnyúló ügyekben a videokonferencia útján történő meghallgatása megvalósításához szükségesek. Ha szeretne részletesebben tájékozódni valamelyik tagállamról, válassza ki a kívánt ország zászlaját. A minisztériumokban vagy a börtönökben elhelyezett berendezéseket nem tüntették fel.


A honlapot az Európai Bizottság tartja fenn. Az ezen az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság hivatalos álláspontját. A Bizottság semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az e dokumentumban foglalt vagy említett információk és adatok tekintetében. Kérjük, az európai oldalak szerzői jogi szabályai vonatkozásában vegye figyelembe a jogi nyilatkozatot.
A Bizottság megkezdte a portál tartalmának frissítését, amire az Egyesült Királyság EU-ból való kilépése miatt van szükség. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 06/10/2020