Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Informatie over nationale voorzieningen

Steeds meer rechtbanken in de lidstaten beschikken over videoconferencingapparatuur in de rechtszaal en/of in speciale ruimtes voor het horen van getuigen of deskundigen.


Om te zorgen dat rechters, openbare aanklagers en justitieel personeel gemakkelijker de praktische informatie kunnen vinden die zij nodig hebben voor een videoconferencingverhoor in een grensoverschrijdende procedure, hebben de ministeries van Justitie van de lidstaten informatie verstrekt over locatie en type van de bij de rechtbanken beschikbare videoconferencingapparatuur. Klik op een van de vlaggen voor landspecifieke informatie. De apparatuur in ministeries en gevangenissen is buiten beschouwing gelaten.


Deze pagina wordt beheerd door de Europese Commissie. De informatie op deze pagina geeft niet noodzakelijk het officiële standpunt van de Europese Commissie weer. De Commissie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor informatie of gegevens waarnaar in dit document wordt verwezen. Gelieve de juridische mededeling te raadplegen voor de auteursrechtelijke regeling voor Europese pagina's.

Laatste update: 06/10/2020