Close

BETA VERSION OF THE PORTAL IS NOW AVAILABLE!

Visit the BETA version of the European e-Justice Portal and give us feedback of your experience!

 
 

Navigation path

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Oplysning om nationale faciliteter - Slovenien

This page has been machine translated and its quality cannot be guaranteed.

The quality of this translation has been assessed as: unreliable

Do you consider this translation useful?


I Slovenien systemet fra 1.5.2011 med en 11 videokonferenčim indrettede mødelokaler i underretterne, 11 socialcentre institut for frihedsberøvelse i en fredelig, en anordning, der anvendes af politiet. For videokonferencer i domstole eller sociale tjenester, der endnu ikke har et system, som er monteret, er der også 3 mobile enheder.

Slovenien er en systematisk medtagelse af videokonferencesystemer i forbindelse med de projekter, der er blevet gennemført i perioden 2009-2013. Det betyder, at projekter, der er kvalificeret til 85 % finansiering fra Den Europæiske Socialfond.

Dette er et meget vigtigt aktiv for det slovenske retssystem, som det vil være en aktiv brug af videokonferencesystemer lette afhøring af vidner, eksperter, børn, patienter på hospitaler og plejehjem for ældre, fanger og andre deltagere i procedurer på afstand, den største besparelse vil blive vist i tilfælde af procedurer med et grænseoverskridende element, hvor høringen er også »tilnærmet« at sagens parter eller vidner i udlandet, som er således ikke forpligtet til at rejse til udlandet i Slovenien for Domstolen at udtale sig eller blive hørt, da dette kan gøres via videokonference.

Vc_equipment_ver_ 1_si_en (32 kb)PdfEn


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 26/11/2015