Close

BETA VERSION OF THE PORTAL IS NOW AVAILABLE!

Visit the BETA version of the European e-Justice Portal and give us feedback of your experience!

 
 

Navigation path

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Informatie over nationale voorzieningen - Slovenië

This page has been machine translated and its quality cannot be guaranteed.

The quality of this translation has been assessed as: unreliable

Do you consider this translation useful?


In Slovenië het systeem vanaf 1.5.2011 met een 11 videokonferenčim ingerichte vergaderzalen in de County Courts, 11 centra voor maatschappelijk werk Instituut van periode van bewaring in een vreedzame, een apparaat wordt gebruikt door de politie. Voor videoconferenties in de rechtszalen of sociale diensten die nog geen eigen systeem hebben, zijn er ook 3 mobiele apparaten.

Slovenië installeert videoconferentiesystemen bij alle projecten die het tussen 2009 en 2013 uitvoert. Dit betekent dat de projecten in aanmerking komen voor 85 % financiering uit het Europees Sociaal Fonds.

Dit is een zeer belangrijke toegevoegde waarde voor het juridisch stelsel in Slovenië, als het wordt een actief gebruik van videoconferentiesystemen vergemakkelijken het horen van getuigen, deskundigen, kinderen, ziekenhuispatiënten of zorginstellingen voor ouderen, gevangenen en andere deelnemers aan de procedures op afstand, de grootste besparing zal worden aangetoond in het geval van procedures met een grensoverschrijdend element waar de hoorzitting is ook „aangepast” voor de partijen bij de procedure of de getuigen, die in het buitenland zijn dus niet verplicht om buitenlandse reizen in Slovenië op de rechter een verklaring af te leggen of te worden gehoord, aangezien dit mogelijk is via videoconferentie.

Vc_equipment_ver_ 1_si_en (32 KB)PdfNL


Deze tekst is automatisch vertaald. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van de vertaling.

Laatste update: 26/11/2015