Cerrar

YA ESTÁ DISPONIBLE LA VERSIÓN BETA DEL PORTAL

Visite la versión BETA del Portal Europeo de e-Justicia y díganos qué le parece.

 
 

Recorrido de navegación

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Oplysning om nationale faciliteter - Slovenien

Esta página es una versión realizada por traducción automática. No hay garantía de que sea de calidad.

Esta traducción ha recibido la siguiente evaluación: inaceptable

¿Le ha resultado útil?


I Slovenien systemet fra 1.5.2011 med en 11 videokonferenčim indrettede mødelokaler i underretterne, 11 socialcentre institut for frihedsberøvelse i en fredelig, en anordning, der anvendes af politiet. For videokonferencer i domstole eller sociale tjenester, der endnu ikke har et system, som er monteret, er der også 3 mobile enheder.

Slovenien er en systematisk medtagelse af videokonferencesystemer i forbindelse med de projekter, der er blevet gennemført i perioden 2009-2013. Det betyder, at projekter, der er kvalificeret til 85 % finansiering fra Den Europæiske Socialfond.

Dette er et meget vigtigt aktiv for det slovenske retssystem, som det vil være en aktiv brug af videokonferencesystemer lette afhøring af vidner, eksperter, børn, patienter på hospitaler og plejehjem for ældre, fanger og andre deltagere i procedurer på afstand, den største besparelse vil blive vist i tilfælde af procedurer med et grænseoverskridende element, hvor høringen er også »tilnærmet« at sagens parter eller vidner i udlandet, som er således ikke forpligtet til at rejse til udlandet i Slovenien for Domstolen at udtale sig eller blive hørt, da dette kan gøres via videokonference.

Vc_equipment_ver_ 1_si_en (32 kb)PdfEn


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 26/11/2015