Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Tietoa jäsenvaltiossa käytettävissä olevista laitteista - Slovenia

Ova je stranica strojno prevedena i njezina kvaliteta nije zajamčena.

Kvaliteta ovog prijevoda ocijenjena je kao: nepouzdana

Smatrate li ovaj prijevod korisnim?


Sloveniassa on vuodesta 1.5.2011 lähtien ollut 11 keskusteluhuonetta piirituomioistuimissa, 11 sosiaalipalvelukeskusta ja Dob pri Mirni -vankilapalvelu. yksi poliisin käyttämä laite on varustettu videoneuvottelujärjestelmällä. Videoneuvotteluun on käytettävissä 3 mobiililaitetta myös toisessa tuomioistuimessa tai sosiaalityökeskuksessa, jossa ei vielä ole kiinteää järjestelmää.

Slovenia sisällyttää videoneuvottelujärjestelmät järjestelmällisesti hankkeisiin, joita se toteuttaa vuosina 2009–2013. Tämä tarkoittaa, että hankkeille voidaan myöntää 85 % rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta.

Videoneuvottelujärjestelmät ovat Slovenian oikeusjärjestelmän tärkeä voimavara. ne helpottavat todistajien, asiantuntijoiden, lasten, sairaalahoidossa olevien potilaiden, vanhusten hoitokotien asukkaiden, vankien ja muiden etäkuulemisten kuulustelua. ne ovat erityisen hyödyllisiä rajat ylittävissä tapauksissa, koska ulkomailla asuvat osapuolet voivat osallistua oikeudenkäynteihin paljon helpommin. Sloveniaan matkustamisen sijaan he voivat antaa lausunnon tai tulla kuulluiksi videoneuvottelulinkin välityksellä.

VC_Equipment_ver_1_si_fiPDF(32 Kb)FI


Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 16/11/2020