Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Információ a tagállamokban rendelkezésre álló berendezésekről - Szlovénia

Ova je stranica strojno prevedena i njezina kvaliteta nije zajamčena.

Kvaliteta ovog prijevoda ocijenjena je kao: nepouzdana

Smatrate li ovaj prijevod korisnim?


Szlovéniában 2011.5.1. óta a kerületi bíróságok 11 vitaterme, 11 szociális szolgáltató központ, Dob pri Mirni börtönszolgálat, egy, a rendőrség által használt eszköz fel van szerelve videokonferencia-rendszerrel. 3 mobil eszköz áll rendelkezésre videokonferencia céljára egy másik bíróságon vagy szociális központban, ahol még nem rendelkeznek helyhez kötött rendszerrel.

Szlovénia szisztematikusan beépíti a videokonferencia-rendszereket az általa 2009 és 2013 között végrehajtott projektekbe. És így e projektek 85 %-ban finanszírozhatók az Európai Szociális Alapból.

A videokonferencia-rendszerek fontos előnyt jelentenek a szlovén igazságszolgáltatási rendszer számára, megkönnyítik a tanúk, szakértők, gyermekek, kórházi ellátásban részesülő betegek, idősotthonok lakóinak, fogvatartottaknak és más távmeghallgatásoknak a kihallgatását. Különösen előnyösek a határokon átnyúló ügyekben, lehetővé téve a külföldön élő felek számára, hogy könnyebben részt vegyenek a bírósági eljárásokban. Nem kell Szlovéniába utazniuk, hanem nyilatkozatot tehetnek, vagy videokonferencia-kapcsolaton keresztül hallgathatják meg őket.

VC_equipment_ver_1_si_en(32PDFKb)HU


Az oldal tartalma ezen a nyelven gépi fordítással készült. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Utolsó frissítés: 16/11/2020