Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Informatie over nationale voorzieningen - Slovenië

Ova je stranica strojno prevedena i njezina kvaliteta nije zajamčena.

Kvaliteta ovog prijevoda ocijenjena je kao: nepouzdana

Smatrate li ovaj prijevod korisnim?


In Slovenië zijn sinds 1.5.2011 11 vergaderzalen bij de districtsrechtbanken, 11 centra voor sociale diensten, Dob pri Mirni gevangenis, één door de politie gebruikt apparaat uitgerust met een videoconferentiesysteem. er zijn ook 3 mobiele apparaten beschikbaar voor videoconferenties in een andere rechtbank of een ander centrum voor maatschappelijk werk waar zij nog niet over een vast systeem beschikken.

Slovenië neemt systematisch videoconferentiesystemen op in de projecten die het tussen 2009 en 2013 uitvoert. Dit betekent dat de projecten in aanmerking komen voor 85 % financiering uit het Europees Sociaal Fonds.

Videoconferentiesystemen zijn een belangrijke troef voor het Sloveense rechtsstelsel, omdat zij het verhoor van getuigen, deskundigen, kinderen, ziekenhuispatiënten, bewoners van verzorgingstehuizen voor ouderen, gevangenen en andere verhoren op afstand vergemakkelijken. Zij zijn bijzonder gunstig voor grensoverschrijdende zaken, waardoor in het buitenland wonende partijen veel gemakkelijker aan de gerechtelijke procedure kunnen deelnemen. In plaats van naar Slovenië te moeten reizen, kunnen zij via een videoconferentieverbinding een verklaring afleggen of worden gehoord.

VC_apparatuur_ver_1_si_nlPDF(32 Kb)NL


Deze tekst is automatisch vertaald. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van de vertaling.

Laatste update: 16/11/2020