Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Informaţii privind facilităţile naţionale - Slovenia

Ova je stranica strojno prevedena i njezina kvaliteta nije zajamčena.

Kvaliteta ovog prijevoda ocijenjena je kao: nepouzdana

Smatrate li ovaj prijevod korisnim?


În Slovenia, începând cu 1.5.2011, 11 de săli de discuții la instanțele districtuale, 11 de centre de servicii sociale, Dob pri Mirani carceral, un dispozitiv folosit de poliție au fost echipate cu un sistem de videoconferință. 3 de dispozitive mobile sunt, de asemenea, disponibile pentru videoconferințe la un alt tribunal sau centru de muncă socială, în cazul în care acestea nu dispun deja de un sistem fix.

Slovenia include în mod sistematic sistemele de videoconferință în cadrul proiectelor pe care le pune în aplicare în perioada 2009-2013. Inițiativa este finanțată în proporție de 85 % din Fondul social european.

Sistemele de videoconferință sunt foarte importante pentru sistemul de justiție din Slovenia. ele facilitează chestionarea martorilor, a copiilor, pacienților spitalizați, persoanelor din căminele de bătrâni, prizonierilor sau alte audieri la distanță. sunt avantajoase în special în cazurile transfrontaliere, permițându-le părților care locuiesc în străinătate să participe mai ușor la proceduri. în loc să fie nevoite să se deplaseze în Slovenia, ele pot face o declarație sau pot fi audiate în cadrul unei videoconferințe.

VC_echipament_ver_1_si_enPDF (32 Kb)EN


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 16/11/2020