Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Tietoa jäsenvaltiossa käytettävissä olevista laitteista - Slovenia

Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește calitatea traducerii.

Traducerea a fost evaluată ca fiind inacceptabilă

V-a fost utilă traducerea?


Sloveniassa järjestelmään vuodesta 1.5.2011 alkaen 11 videokonferenčim varustettuja kokoussaleja County Courtissa, 11 sosiaalityökeskusten Institute of säilöönoton rauhanomaisesti, yksi poliisi on käytössä. Sellaisille tuomioistuimille ja sosiaalipalveluille, joissa ei vielä ole omaa järjestelmää, myös mobiililaitteiden 3.

Slovenia sisällyttää systemaattisesti videoneuvottelujärjestelmät eri hankkeisiin, joita se toteuttaa vuosina 2009 – 2013. Järjestelmien 85 % rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta.

Tämä on erittäin tärkeä voimavara Slovenian oikeusjärjestelmä, koska siinä käsitellään aktiivisesti edistää videoneuvottelujärjestelmien käyttöä kuulla todistajia, asiantuntijoita, lapsia, potilaiden sairaaloissa ja vanhusten hoitokodeissa, vangeille ja muille osallistujille menettelyt etäältä, suurimmat säästöt voidaan osoittaa, jos menettelyihin, joilla on rajat ylittävä ulottuvuus, kun kuuleminen on myös ”yhdenmukaistamisen” asianosaisia tai todistajia ulkomaille, jotka ovat siis tarvitse matkustaa ulkomaille Sloveniassa tuomioistuin antamaan lausunto tai tulla kuulluksi, sellaisena kuin tämä voidaan toteuttaa videoneuvotteluna.

Vc_equipment_ver_ 1_si_en (32 Kb)PdfEn


Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 26/11/2015