Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Információ a tagállamokban rendelkezésre álló berendezésekről - Szlovénia

Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește calitatea traducerii.

Traducerea a fost evaluată ca fiind inacceptabilă

V-a fost utilă traducerea?


Szlovéniában a rendszer 1.5.2011-tól 11-ig tartó videokonferenčim felszereltséggel rendelkező ülésteremben 11 megyei bíróságok, a Szociális Munkaközpontok intézet békés őrizet egy eszközt használnak, a rendőri erők. A bíróságok videokonferenciához szükséges, illetve szociális ellátóközpontoknak A kiépített videokonferencia-rendszerrel még nem rendelkező, 3 mobil eszközökről.

A videokonferencia-rendszerek Szlovénia szisztematikusan a projektek végrehajtása 2009 – 2013 között van. És így e projektek 85%-ban finanszírozhatók az Európai Szociális Alapból.

Ez egy rendkívül fontos értékesek a szlovén igazságügyi rendszerek számára, mivel ez lesz a videokonferencia rendszerek használatának megkönnyítése a tanúk, a szakértők, a gyermekek, a kórházi betegek és az idősek, valamint az egyéb résztvevők eljárásokat, a legnagyobb energiamegtakarítási bemutatásra kerül azokban az esetekben, amikor a határokon átnyúló elemet tartalmazó eljárások lebonyolítását a tárgyalás során is, hogy „közelíteni” vagy az eljárásban részt vevő felek, a tanúk külföldre, amely így nem külföldre kell utaznia, Szlovéniában a bíróságot vagy nyilatkozatot tenni, mivel ez a meghallgatás történhet videokonferencia útján.

1_si_en vc_equipment_ver_ (32 Kb)PDFEn


Az oldal tartalma ezen a nyelven gépi fordítással készült. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Utolsó frissítés: 26/11/2015