Stäng

NU FINNS EN NY BETAVERSION AV PORTALEN!

Testa betaversionen av den europeiska e-juridikportalen och berätta vad du tycker!

 
 

Sökväg

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Informacije o opremi u državama članicama - Slovenija

Den här sidan har maskinöversatts och kvaliteten kan inte garanteras.

Kvaliteten på den här översättningen har bedömts som: otillförlitlig

Var översättningen till någon hjälp?


U Sloveniji sustav od 1.5.2011 s 11 videokonferenčim opremljeni dvorane za sastanke u županijski sudovi, 11 centara za socijalni rad Instituta za razdoblja zadržavanja u mirnom, jedan uređaj je u uporabi policijskih snaga. Za videokonferencije u sudovi ili socijalne usluge centara koji još nemaju sustav ugrađen, postoje i 3 mobilnih uređaja.

Slovenija je sustavno uključujući videokonferencije sustava u projekte provodi između 2009-2013. To znači projekte kvalificirane za 85 % financiranje iz Europskog socijalnog fonda.

Ovo je vrlo važan adut Slovenske pravosudnog sustava, što će biti aktivan videokonferencija sustava olakšati saslušanje svjedoka, vještaka, djeca, pacijenata u bolnicama ili domovi za starije osobe, zatvorenika i drugih sudionika u postupcima na daljinu, prikazat će se najveća ušteda u slučajevima postupaka s prekograničnim elementom ako je saslušanje također „ujednačenim” na stranke u postupku ili svjedoka u inozemstvo, koje stoga nije potrebno putovati u inozemstvo u Sloveniji na Sudu da dâ izjavu ili saslušanje, to se može učiniti putem video konferencije.

Vc_equipment_ver_ 1_si_en (32 kB)OkolnostiHR


Ovo je strojni prijevod sadržaja. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Posljednji put ažurirano: 26/11/2015