Stäng

NU FINNS EN NY BETAVERSION AV PORTALEN!

Testa betaversionen av den europeiska e-juridikportalen och berätta vad du tycker!

 
 

Sökväg

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Információ a tagállamokban rendelkezésre álló berendezésekről - Szlovénia

Den här sidan har maskinöversatts och kvaliteten kan inte garanteras.

Kvaliteten på den här översättningen har bedömts som: otillförlitlig

Var översättningen till någon hjälp?


Szlovéniában a rendszer 1.5.2011-tól 11-ig tartó videokonferenčim felszereltséggel rendelkező ülésteremben 11 megyei bíróságok, a Szociális Munkaközpontok intézet békés őrizet egy eszközt használnak, a rendőri erők. A bíróságok videokonferenciához szükséges, illetve szociális ellátóközpontoknak A kiépített videokonferencia-rendszerrel még nem rendelkező, 3 mobil eszközökről.

A videokonferencia-rendszerek Szlovénia szisztematikusan a projektek végrehajtása 2009 – 2013 között van. És így e projektek 85%-ban finanszírozhatók az Európai Szociális Alapból.

Ez egy rendkívül fontos értékesek a szlovén igazságügyi rendszerek számára, mivel ez lesz a videokonferencia rendszerek használatának megkönnyítése a tanúk, a szakértők, a gyermekek, a kórházi betegek és az idősek, valamint az egyéb résztvevők eljárásokat, a legnagyobb energiamegtakarítási bemutatásra kerül azokban az esetekben, amikor a határokon átnyúló elemet tartalmazó eljárások lebonyolítását a tárgyalás során is, hogy „közelíteni” vagy az eljárásban részt vevő felek, a tanúk külföldre, amely így nem külföldre kell utaznia, Szlovéniában a bíróságot vagy nyilatkozatot tenni, mivel ez a meghallgatás történhet videokonferencia útján.

1_si_en vc_equipment_ver_ (32 Kb)PDFEn


Az oldal tartalma ezen a nyelven gépi fordítással készült. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Utolsó frissítés: 26/11/2015