Stäng

NU FINNS EN NY BETAVERSION AV PORTALEN!

Testa betaversionen av den europeiska e-juridikportalen och berätta vad du tycker!

 
 

Sökväg

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Informatie over nationale voorzieningen - Slovenië

Den här sidan har maskinöversatts och kvaliteten kan inte garanteras.

Kvaliteten på den här översättningen har bedömts som: otillförlitlig

Var översättningen till någon hjälp?


In Slovenië het systeem vanaf 1.5.2011 met een 11 videokonferenčim ingerichte vergaderzalen in de County Courts, 11 centra voor maatschappelijk werk Instituut van periode van bewaring in een vreedzame, een apparaat wordt gebruikt door de politie. Voor videoconferenties in de rechtszalen of sociale diensten die nog geen eigen systeem hebben, zijn er ook 3 mobiele apparaten.

Slovenië installeert videoconferentiesystemen bij alle projecten die het tussen 2009 en 2013 uitvoert. Dit betekent dat de projecten in aanmerking komen voor 85 % financiering uit het Europees Sociaal Fonds.

Dit is een zeer belangrijke toegevoegde waarde voor het juridisch stelsel in Slovenië, als het wordt een actief gebruik van videoconferentiesystemen vergemakkelijken het horen van getuigen, deskundigen, kinderen, ziekenhuispatiënten of zorginstellingen voor ouderen, gevangenen en andere deelnemers aan de procedures op afstand, de grootste besparing zal worden aangetoond in het geval van procedures met een grensoverschrijdend element waar de hoorzitting is ook „aangepast” voor de partijen bij de procedure of de getuigen, die in het buitenland zijn dus niet verplicht om buitenlandse reizen in Slovenië op de rechter een verklaring af te leggen of te worden gehoord, aangezien dit mogelijk is via videoconferentie.

Vc_equipment_ver_ 1_si_en (32 KB)PdfNL


Deze tekst is automatisch vertaald. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van de vertaling.

Laatste update: 26/11/2015