Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Insolventieregisters - Oostenrijk

Op deze pagina van de portal vindt u een korte inleiding op het Oostenrijkse insolventieregister.


Insolventieregisters

Welke gegevens bevat het Oostenrijkse insolventieregister?

Het De link wordt in een nieuw venster geopend.Oostenrijkse insolventieregister is in handen van en wordt onderhouden door het Oostenrijkse bondsministerie van Justitie. Het bevat informatie over het opstarten van insolventieprocedures en andere belangrijke stappen in de procedure.

Het Oostenrijkse insolventieregister is gepubliceerd via de webpagina van de gegevensbank houdende wettelijke mededelingen (Ediktsdatei).

Is de toegang tot het insolventieregister kosteloos?

Ja.

Hoe opzoekingen verrichten in het Oostenrijkse insolventieregister

Uitvoerige informatie is (uitsluitend in het Duits) beschikbaar op de website van het Oostenrijkse bondsministerie van Justitie onder de term De link wordt in een nieuw venster geopend.Ediktsdatei (gegevensbank houdende wettelijke mededelingen).

Geschiedenis van het Oostenrijkse insolventieregister

Het Oostenrijkse insolventieregister wordt sinds 1999 bijgehouden.

Links

De link wordt in een nieuw venster geopend.Organisatie van justitie - Oostenrijk


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.
Sommige pagina's van deze website worden aangeleverd door de EU-landen. Momenteel doen zij het nodige om die pagina's aan te passen aan de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Mocht bepaalde informatie nog niet het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie weerspiegelen, dan is dit onbedoeld en zal dit worden gecorrigeerd.

Laatste update: 15/06/2018