Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Fizetésképtelenségi nyilvántartások - Bulgária

Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata bolgár nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.

 

Ezen a nyelven nem áll rendelkezésre hivatalos fordítás.
Az oldal tartalmának a gépi fordítása megtekinthető itt. Figyelem: a gépi fordítás csakis általános tájékoztatási célt szolgál. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Ezen az oldalon rövid áttekintés található a bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartásról.


Fizetésképtelenségi nyilvántartások

Mit kínál a bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartás?

A bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartás három részből áll:

  1. A A link új ablakot nyit megcsődbiztosi nyilvántartás részben elérhető az Igazságügyi Minisztérium honlapján keresztül. A nyilvánosan hozzáférhető rész azonban nem tartalmaz személyes adatokat, illetve a csődbiztos által még nem ellenőrzött adatokat.
  2. Az A link új ablakot nyit megértékesítési és árverési nyilvántartás teljes egészében elérhető a bolgár Gazdasági, Energiaügyi és Turisztikai Minisztérium honlapján keresztül.
  3. A fizetésképtelenségi eljárások nyilvántartása jelenleg nem központi adatbázisként működik, mivel a bírósági adatbázisok között nincs összeköttetés.

Ingyenes-e a bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartáshoz való hozzáférés?

A bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartás díjmentesen hozzáférhető.

Hogyan végezzünk keresést a bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartásban?

A honlapon az alábbi kritériumok szerint kereshet A link új ablakot nyit megcsődbiztost:

  • név;
  • egységes azonosító szám;
  • cím;
  • szakterület;
  • szóra való rákeresés a szakmai tapasztalatra vonatkozó mezőben;
  • a miniszteri engedély számának egy része;
  • státusz (aktív vagy nem).

Értékesítések keresése

A link új ablakot nyit megÉrtékesítési közlöny található a Gazdasági, Energiaügyi és Turisztikai Minisztérium honlapján.

A bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartás története

A rendszert 2003-ban a „Fizetésképtelenséggel kapcsolatos rendszer megerősítése” című, BG 0103.04 számú Phare-projekt megvalósítását követően hozták létre. A cél egy, a fizetésképtelenségi eljárással kapcsolatos informatikai rendszer létrehozása, valamint valamennyi információ egységes rendszerbe foglalása volt. A rendszer bizonyos bíróságokon működik, mégpedig a kerületi bíróságokon, a fellebbviteli bíróságokon és a Legfelsőbb Semmítőszéken.


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 25/08/2017