Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Insolventieregisters - Bulgarije

Op deze pagina vindt u een kort overzicht van het insolventieregister.


Insolventieregisters

Inhoud van het insolventieregister

Het Bulgaarse insolventieregister bestaat uit drie delen:

  1. De link wordt in een nieuw venster geopend.de lijst van curatoren - toegankelijk via de website van het Bulgaarse ministerie van Justitie,
  2. het bulletin van verkopingen en veilingen - volledig toegankelijk via de website van het Bulgaarse ministerie van Economie,
  3. het register van insolventieprocedures - bijgehouden in een centrale databank.

Is toegang tot het insolventieregister kosteloos?

Het insolventieregister kan kosteloos worden geraadpleegd.

Zoeken in het Bulgaarse insolventieregister

Op de website kunt u op naam zoeken naar een De link wordt in een nieuw venster geopend.curator.

Zoeken naar een verkoping

Het bulletin van verkopingen is te vinden op de website van het Bulgaarse ministerie van Economie.

Geschiedenis van het insolventieregister

Het systeem werd in 2009 opgezet als onderdeel van het project “Transparantie en efficiëntie van insolventieprocedures”, subprioriteit 1.5 “Transparant en efficiënt rechtssysteem” van het operationeel programma “Administratieve Capaciteit” (OPAC), uitgevoerd in het kader van subsidieovereenkomst nr. K09-15-5-C/9.10.2009. Het project wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds en de staatsbegroting van de Republiek Bulgarije.


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.
Sommige pagina's van deze website worden aangeleverd door de EU-landen. Momenteel doen zij het nodige om die pagina's aan te passen aan de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Mocht bepaalde informatie nog niet het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie weerspiegelen, dan is dit onbedoeld en zal dit worden gecorrigeerd.

Laatste update: 13/07/2020