Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Maksukyvyttömyysrekisterit - Kypros

Sivuston tässä osiossa esitellään lyhyesti Kyproksen konkurssi- ja selvitystilarekisteri (Μητρώο Πτωχευσάντων και Εκκαθαρίσεων Εταιρειών).


Maksukyvyttömyysrekisterit

Maksukyvyttömien luonnollisten ja oikeushenkilöiden varojen vastaanottamisesta ja hallinnoinnista vastaa Linkki avautuu uuteen ikkunaankauppa-, teollisuus- ja matkailuministeriön (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού) Linkki avautuu uuteen ikkunaanyritys- ja yhteisörekisteriosaston (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη) Linkki avautuu uuteen ikkunaankonkurssijaosto (Κλάδος Πτωχεύσεων και Εκκαθαρίσεων). Tämä jaosto ylläpitää tiedostoa konkurssin tehneistä luonnollisista henkilöistä. Selvitystilassa olevasta yrityksestä ilmoitetaan kaupparekisterissä. Lisätietoja saa Linkki avautuu uuteen ikkunaanyritys- ja yhteisörekisteriosastolta.

Millaisia tietoja maksukyvyttömyysrekisteristä on saatavissa?

Ei sovelleta.

Onko maksukyvyttömyysrekisteritietojen käyttö ilmaista?

Ei sovelleta.

Hakujen tekeminen maksukyvyttömyysrekisterissä

Ei sovelleta.

Maksukyvyttömyysrekisterin historiaa

Maksukyvyttömyysrekisteri sisältää maksukyvyttömyyttä koskevat tiedot vuodesta 1931 nykyhetkeen saakka.

Linkkejä

Linkki avautuu uuteen ikkunaanYritys- ja yhteisörekisteri (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη)

Linkki avautuu uuteen ikkunaanKauppa-, teollisuus- ja matkailuministeriö (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού)


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.

Päivitetty viimeksi: 31/10/2019