Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Fizetésképtelenségi nyilvántartások - Ciprus

A honlap e része röviden bemutatja a ciprusi csőd- és felszámolási nyilvántartást (Μητρώο Πτωχευσάντων και Εκκαθαρίσεων Εταιρειών).


Fizetésképtelenségi nyilvántartások

A A link új ablakot nyit megCsődeljárási Csoport (Κλάδος Πτωχεύσεων και Εκκαθαρίσεων) felelős a fizetésképtelen természetes és jogi személyek vagyonának felügyeletéért és kezeléséért; a csoport a A link új ablakot nyit megKereskedelmi, Ipari és Idegenforgalmi Minisztérium (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού) által felügyelt A link új ablakot nyit megCégek és Csődgondnokok Nyilvántartási Osztályának (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη) tartozik beszámolási kötelezettséggel. A Csoport nyilvántartást vezet a csődhelyzetbe került természetes személyekről. Ha egy társaság megszűnik, ezt a cégnyilvántartásban közzéteszik. További tájékoztatásért, kérjük, forduljon a A link új ablakot nyit megCégek és Csődgondnokok Nyilvántartási Osztályához.

Mit kínál a fizetésképtelenségi nyilvántartás?

Nem alkalmazandó.

Ingyenes-e a fizetésképtelenségi nyilvántartáshoz való hozzáférés?

Nem alkalmazandó.

Hogyan végezzünk keresést a fizetésképtelenségi nyilvántartásban?

Nem alkalmazandó.

A fizetésképtelenségi nyilvántartás története

A fizetésképtelenségi nyilvántartás 1931 óta tartalmaz fizetésképtelenségre vonatkozó információkat.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megCégek és Csődgondnokok Nyilvántartási Osztálya (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη)

A link új ablakot nyit megKereskedelmi, Ipari és Idegenforgalmi Minisztérium (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού)


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 04/09/2018