Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Fizetésképtelenségi nyilvántartások - Ciprus

A honlap e része röviden bemutatja a ciprusi csőd- és felszámolási nyilvántartást (Μητρώο Πτωχευσάντων και Εκκαθαρίσεων Εταιρειών).


Fizetésképtelenségi nyilvántartások

A A link új ablakot nyit megCsődeljárási Csoport (Κλάδος Πτωχεύσεων και Εκκαθαρίσεων) felelős a fizetésképtelen természetes és jogi személyek vagyonának felügyeletéért és kezeléséért; a csoport a A link új ablakot nyit megKereskedelmi, Ipari és Idegenforgalmi Minisztérium (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού) által felügyelt A link új ablakot nyit megCégek és Csődgondnokok Nyilvántartási Osztályának (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη) tartozik beszámolási kötelezettséggel. A Csoport nyilvántartást vezet a csődhelyzetbe került természetes személyekről. Ha egy társaság megszűnik, ezt a cégnyilvántartásban közzéteszik. További tájékoztatásért, kérjük, forduljon a A link új ablakot nyit megCégek és Csődgondnokok Nyilvántartási Osztályához.

Mit kínál a fizetésképtelenségi nyilvántartás?

Nem alkalmazandó.

Ingyenes-e a fizetésképtelenségi nyilvántartáshoz való hozzáférés?

Nem alkalmazandó.

Hogyan végezzünk keresést a fizetésképtelenségi nyilvántartásban?

Nem alkalmazandó.

A fizetésképtelenségi nyilvántartás története

A fizetésképtelenségi nyilvántartás 1931 óta tartalmaz fizetésképtelenségre vonatkozó információkat.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megCégek és Csődgondnokok Nyilvántartási Osztálya (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη)

A link új ablakot nyit megKereskedelmi, Ipari és Idegenforgalmi Minisztérium (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού)


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 31/10/2019