Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Insolventieregisters - Cyprus

Op deze pagina vindt u een overzicht van het Register van faillissementen en liquidaties (Μητρώο Πτωχευσάντων και Εκκαθαρίσεων Εταιρειών) van Cyprus.


Insolventieregisters

De De link wordt in een nieuw venster geopend.Afdeling faillissementen (Κλάδος Πτωχεύσεων και Εκκαθαρίσεων) is belast met de ontvangst en het beheer van de activa van insolvente natuurlijke en rechtspersonen en brengt verslag uit aan de De link wordt in een nieuw venster geopend.Dienst van de bewaarder van het ondernemingsregister en de curator (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη) van het De link wordt in een nieuw venster geopend.Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού). Deze afdeling houdt een register bij van failliet verklaarde natuurlijke personen. Wanneer een onderneming wordt ontbonden, wordt het ondernemingsregister hiervan in kennis gesteld. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met de De link wordt in een nieuw venster geopend.Dienst van de bewaarder van het ondernemingsregister en de curator.

Welke gegevens bevat het insolventieregister?

Niet van toepassing.

Is de toegang tot het insolventieregister kosteloos?

Niet van toepassing.

Hoe opzoekingen verrichten in het insolventieregister

Niet van toepassing.

Geschiedenis van het insolventieregister

Het insolventieregister bevat informatie over insolventies sinds 1931.

Links

De link wordt in een nieuw venster geopend.Dienst van de bewaarder van het ondernemingsregister en de curator (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη)

De link wordt in een nieuw venster geopend.Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού)


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.

Laatste update: 31/10/2019