Zapri

BETA RAZLIČICA PORTALA JE ZDAJ NA VOLJO!

Obiščite BETA različicoevropskega portala ePravosodje in opišite svojo izkušnjo!

 
 

Navigacijska pot

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registri plačilne nesposobnosti - Ciper

Ta rubrika spletne strani vsebuje kratko predstavitev ciprskega registra plačilne nesposobnosti in likvidacij (Μητρώο Πτωχευσάντων και Εκκαθαρίσεων Εταιρειών).


Registri plačilne nesposobnosti

Za prejemanje in upravljanje premoženja plačilno nesposobnih fizičnih in pravnih oseb je odgovorna Povezava se odpre v novem oknusekcija za stečaje (Κλάδος Πτωχεύσεων και Εκκαθαρίσεων), ki poroča Povezava se odpre v novem oknuoddelku registratorja gospodarskih družb in uradnega stečajnega upravitelja (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη) na Povezava se odpre v novem oknuministrstvu za trgovino, industrijo in turizem (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού). Ta sekcija vodi register bankrotiranih fizičnih oseb. Če družba preneha delovati, se to sporoči poslovnemu registru. Za več informacij se obrnite na Povezava se odpre v novem oknuoddelek registratorja gospodarskih družb in uradnega stečajnega upravitelja.

Kateri podatki so v registru plačilne nesposobnosti?

Se ne uporabi.

Ali je dostop do registra plačilne nesposobnosti brezplačen?

Se ne uporabi.

Kako iskati po registru plačilne nesposobnosti

Se ne uporabi.

Zgodovina registra plačilne nesposobnosti

Register plačilne nesposobnosti vsebuje informacije o plačilni nesposobnosti od leta 1931.

Sorodne povezave

Povezava se odpre v novem oknuOddelek registratorja gospodarskih družb in uradnega stečajnega upravitelja (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη)

Povezava se odpre v novem oknuMinistrstvo za trgovino, industrijo in turizem (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού)


Strani v jezikih držav članic pripravljajo posamezni nacionalni organi, njihov prevod pa zagotavlja prevajalska služba Evropske komisije. Prevodi zato morda še ne vsebujejo kasnejših sprememb izvirnika, ki so jih vnesli nacionalni organi. Evropska komisija ne prevzema nobene odgovornosti za informacije ali podatke, ki jih vsebuje oziroma na katere se sklicuje ta dokument. Za pravila o avtorskih pravicah države članice, ki je odgovorna za to stran, glejte pravno obvestilo.

Zadnja posodobitev: 31/10/2019