Затваряне

БЕТА ВЕРСИЯТА НА ПОРТАЛА ВЕЧЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ!

Посетете БЕТА версията на Европейския портал за електронно правосъдие и дайте мнение за вашето посещение!

 
 

Навигационна пътека

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registri plačilne nesposobnosti - Nemčija

Тази страница е машинно преведена и качеството ѝ не може да бъде гарантирано.

Качеството на този превод е оценено като: ненадеждно

Мислите ли, че този превод е полезен?

Na tej strani je kratek pregled registra plačilne nesposobnosti v Nemčiji.


Registri plačilne nesposobnosti

Nemški register plačilne nesposobnosti

Javna obvestila nemških stečajnih sodišč so Povezava se odpre v novem oknuobjavljena na spletišču odločb o plačilni nesposobnosti v skladu z oddelkom 9 zakona o plačilni nesposobnosti. Obvestila so pravno zavezujoča in javno dostopna.

Register upravlja zvezna komisija zvezne vlade/Länder za informacijsko tehnologijo v sodstvu, vodi pa ga ministrstvo za pravosodje dežele Severno Porenje-Vestfalija.

Ali je dostop do registra plačilne nesposobnosti brezplačen?

Seveda.

Kako iskati po registru plačilne nesposobnosti?

Iskanje je mogoče le prek spletnega mesta za Povezava se odpre v novem oknuobvestila o stečaju. Posamezni koraki iskanja so po potrebi pojasnjeni na spletni strani. Informacije so na voljo samo v nemščini. Treba je opozoriti, da je popolno iskanje po podatkih vseh nemških insolvenčnih sodišč mogoče le v dveh tednih od prvega dneva objave. Po tem roku je treba opraviti iskanje na sedežu stečajnega sodišča in vsaj eno od naslednjega: ime (na), stalno (-e) prebivališče (-e) dolžnika, referenčno številko postopka ali sodišče za registracijo, vrsto registra in registrsko številko.

Ozadje

Spletna stran z obvestili o postopkih v primeru insolventnosti od 1. aprila 2002 zagotavlja informacije o plačilni nesposobnosti. Podatki o obdobjih in postopkih, za katere so podatki na voljo, so na voljo na spletni strani.

Predložene informacije se nanašajo na postopke, ki še niso bili zaključeni. Podatki se izbrišejo najpozneje šest mesecev po zaključku postopka.

Sorodne povezave

Povezava se odpre v novem oknuNemški register plačilne nesposobnosti


To je strojno prevedena različica vsebine. Lastnik te strani ne prevzema nikakršne odgovornosti glede kakovosti tega strojno prevedenega besedila.

Zadnja posodobitev: 30/08/2019