Sti

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Fizetésképtelenségi nyilvántartások - Németország

Denne side er blevet maskinoversat. Der gives ingen garanti for oversættelsens kvalitet.

Oversættelsens kvalitet er blevet vurderet som: upålidelig

Er oversættelsen nyttig?

Ez az oldal rövid áttekintést nyújt a németországi fizetésképtelenségi nyilvántartásról.


Fizetésképtelenségi nyilvántartások

Német fizetésképtelenségi nyilvántartás

A fizetésképtelenségi eljárásról szóló törvénykönyv 9. szakaszának megfelelően a fizetésképtelenségre vonatkozó német bíróságok hirdetményeit A link új ablakot nyit megközzéteszik a fizetésképtelenségi eljárásról szóló törvény honlapján. A hirdetménynek jogilag kötelező erejűnek és nyilvánosan hozzáférhetőnek kell lennie.

A nyilvántartást a szövetségi kormány/tartományi kormány kezeli az igazságszolgáltatásban, és az észak-rajna-vesztfáliai tartomány Igazságügyi Minisztériuma vezeti.

Ingyenes-e a fizetésképtelenségi nyilvántartáshoz való hozzáférés?

Igen.

Hogyan végezzünk keresést az osztrák fizetésképtelenségi nyilvántartásban?

A keresést csak a honlapon keresztül, a csődről szóló A link új ablakot nyit megértesítés céljából lehet keresni. Az egyéni keresési lépéseket szükség esetén a honlapon ismertetik. Az információk csak német nyelven állnak rendelkezésre. Meg kell jegyezni, hogy a német fizetésképtelenségi bíróságok adatainak teljes átkutatása csak a közzététel első napjától számított két héten belül lehetséges. E határidő lejárta után a fizetésképtelenségi bíróság székhelyét és az alábbiak közül legalább egyet be kell keresni: az adós neve, lakóhelye (i), az eljárás hivatkozási száma vagy a cégbíróság, a nyilvántartás típusa és a nyilvántartási szám.

Előzmények

A fizetésképtelenségi értesítések weboldala 2002. április 1. óta információkat szolgáltatott a fizetésképtelenségről. Azon időszakok és eljárások részletei, amelyekre vonatkozóan adatok állnak rendelkezésre, a weboldalon találhatók.

A tájékoztatás olyan eljárásokra vonatkozik, amelyek még nem fejeződtek be. Az adatokat az eljárás lezárását követően legkésőbb hat hónappal törölni kell.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megNémet fizetésképtelenségi nyilvántartás


Az oldal tartalma ezen a nyelven gépi fordítással készült. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Utolsó frissítés: 30/08/2019