Close

BETA VERSION OF THE PORTAL IS NOW AVAILABLE!

Visit the BETA version of the European e-Justice Portal and give us feedback of your experience!

 
 

Navigation path

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Insolvensregistre - Tyskland

This page has been machine translated and its quality cannot be guaranteed.

The quality of this translation has been assessed as: unreliable

Do you consider this translation useful?

Denne side giver et kort overblik over insolvensregistret i Tyskland.


Insolvensregistre

Tysk insolvensregister

De tyske insolvensdomstoles offentlige bekendtgørelser Link åbner i nyt vindueoffentliggøres på webstedet for insolvensafgørelser i overensstemmelse med konkurslovens § 9. Meddelelserne skal være juridisk bindende og offentligt tilgængelige.

Registret administreres af forbundsmyndighederne/delstatskommissionen for informationsteknologi i retsvæsenet og varetages af delstaten Nordrhein-Westfalens Justitsministerium.

Er der gratis adgang til insolvensregisteret?

Ja.

Søgning i det østrigske insolvensregister

Søgning er kun mulig via webstedet for Link åbner i nyt vinduemeddelelser om konkurs. De enkelte søgetrin forklares om nødvendigt på webstedet. Oplysningerne er kun tilgængelige på tysk. Det skal bemærkes, at en fuldstændig søgning i oplysningerne fra alle tyske konkursdomstole kun er mulig inden for to uger fra den første dag af offentliggørelsen. Efter denne frist er det nødvendigt at ransage skifteretten og mindst et af følgende: debitors navn (e), bopæl (er), sagsnummer, registreringsnummer, registreringsnummer og registreringsnummer.

Baggrund

Hjemmesiden for meddelelser om insolvens har givet oplysninger om insolvens siden den 1. april 2002. Nærmere oplysninger om de perioder og procedurer, for hvilke der foreligger data, findes på webstedet.

Oplysningerne vedrører procedurer, som endnu ikke er afsluttet. Oplysningerne slettes senest seks måneder efter afslutningen af proceduren.

Links

Link åbner i nyt vindueTysk insolvensregister


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 30/08/2019