Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Регистри по несъстоятелност - Германия

Ez az oldal gépi fordítás eredménye – a fordítás minőségét nem áll módunkban garantálni.

Az értékelés alapján ennek a fordításnak a minősége: nem megbízható

Ön szerint használható ez a fordítás?

Тази страница съдържа кратък преглед на регистъра по несъстоятелност в Германия.


Регистри по несъстоятелност

Германски регистър по несъстоятелност

Публичните известия на германските съдилища по несъстоятелността се Връзката отваря нов прозорецпубликуват на интернет страницата на обявленията за несъстоятелност в съответствие с член 9 от Кодекса за несъстоятелността. Обявленията са правно обвързващи и достъпни за обществеността.

Регистърът се управлява от Федералната комисия/провинциите (Länder) за информационни технологии в съдебната система и се води от Министерството на правосъдието на провинция Северен Рейн-Вестфалия.

Достъпът до регистъра по несъстоятелност безплатен ли е?

Yes.

Как да направя справка в регистъра по несъстоятелност на Австрия?

Търсенето е възможно само чрез уебсайта за Връзката отваря нов прозорецобявяване в несъстоятелност. Когато е необходимо, отделните стъпки за търсене се обясняват на уебсайта. Информацията е достъпна само на немски език. Следва да се отбележи, че пълното търсене в данните на всички германски съдилища по несъстоятелност е възможно само в рамките на две седмици, считано от първия ден на публикуването. След този краен срок е необходимо да се проведе търсене в седалището на съда по несъстоятелност и поне едно от следните: име (на), адрес (и) на длъжника, референтен номер на режима или съда по регистрацията, вид на регистъра и регистрационен номер.

Обща информация

Уебсайтът за обявяване в несъстоятелност предостави информация за случаите на несъстоятелност от 1 април 2002 г. насам. Подробности за периодите и процедурите, за които има налични данни, могат да бъдат намерени на уебсайта.

Предоставената информация е свързана с процедури, които все още не са приключили. Данните се заличават най-късно шест месеца след приключване на процедурата.

Свързани връзки

Връзката отваря нов прозорецГермански регистър по несъстоятелност


Това е машинен превод на съдържанието. Собственикът на настоящата страница не носи никаква отговорност за качеството на този машинно преведен текст.

Последна актуализация: 30/08/2019