Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Fizetésképtelenségi nyilvántartások - Németország

Ez az oldal gépi fordítás eredménye – a fordítás minőségét nem áll módunkban garantálni.

Az értékelés alapján ennek a fordításnak a minősége: nem megbízható

Ön szerint használható ez a fordítás?

Ez az oldal rövid áttekintést nyújt a németországi fizetésképtelenségi nyilvántartásról.


Fizetésképtelenségi nyilvántartások

Német fizetésképtelenségi nyilvántartás

A fizetésképtelenségi eljárásról szóló törvénykönyv 9. szakaszának megfelelően a fizetésképtelenségre vonatkozó német bíróságok hirdetményeit A link új ablakot nyit megközzéteszik a fizetésképtelenségi eljárásról szóló törvény honlapján. A hirdetménynek jogilag kötelező erejűnek és nyilvánosan hozzáférhetőnek kell lennie.

A nyilvántartást a szövetségi kormány/tartományi kormány kezeli az igazságszolgáltatásban, és az észak-rajna-vesztfáliai tartomány Igazságügyi Minisztériuma vezeti.

Ingyenes-e a fizetésképtelenségi nyilvántartáshoz való hozzáférés?

Igen.

Hogyan végezzünk keresést az osztrák fizetésképtelenségi nyilvántartásban?

A keresést csak a honlapon keresztül, a csődről szóló A link új ablakot nyit megértesítés céljából lehet keresni. Az egyéni keresési lépéseket szükség esetén a honlapon ismertetik. Az információk csak német nyelven állnak rendelkezésre. Meg kell jegyezni, hogy a német fizetésképtelenségi bíróságok adatainak teljes átkutatása csak a közzététel első napjától számított két héten belül lehetséges. E határidő lejárta után a fizetésképtelenségi bíróság székhelyét és az alábbiak közül legalább egyet be kell keresni: az adós neve, lakóhelye (i), az eljárás hivatkozási száma vagy a cégbíróság, a nyilvántartás típusa és a nyilvántartási szám.

Előzmények

A fizetésképtelenségi értesítések weboldala 2002. április 1. óta információkat szolgáltatott a fizetésképtelenségről. Azon időszakok és eljárások részletei, amelyekre vonatkozóan adatok állnak rendelkezésre, a weboldalon találhatók.

A tájékoztatás olyan eljárásokra vonatkozik, amelyek még nem fejeződtek be. Az adatokat az eljárás lezárását követően legkésőbb hat hónappal törölni kell.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megNémet fizetésképtelenségi nyilvántartás


Az oldal tartalma ezen a nyelven gépi fordítással készült. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Utolsó frissítés: 30/08/2019