Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Insolventieregisters - Duitsland

Ez az oldal gépi fordítás eredménye – a fordítás minőségét nem áll módunkban garantálni.

Az értékelés alapján ennek a fordításnak a minősége: nem megbízható

Ön szerint használható ez a fordítás?

Deze pagina geeft een kort overzicht van het insolventieregister in Duitsland.


Insolventieregisters

Duits insolventieregister

De openbare bekendmakingen van de Duitse insolventierechtbanken worden De link wordt in een nieuw venster geopend.gepubliceerd op de website van de kennisgevingen van insolventie overeenkomstig afdeling 9 van de insolventiecode. De aankondigingen zijn juridisch bindend en zijn openbaar toegankelijk.

Het register wordt beheerd door de federale regering van de deelstaten en wordt beheerd door het ministerie van Justitie van de deelstaat Noordrijn-Westfalen.

Is de toegang tot het insolventieregister kosteloos?

Ja, dat kan.

Hoe kunt u het Oostenrijkse insolventieregister doorzoeken?

De zoekopdracht is alleen mogelijk via de website voor De link wordt in een nieuw venster geopend.aankondigingen van faillissementen. De individuele zoekstappen worden zo nodig op de website uitgelegd. De informatie is alleen in het Duits beschikbaar. Er zij op gewezen dat een volledige zoekopdracht in de gegevens van alle Duitse insolventierechtbanken slechts mogelijk is binnen twee weken na de eerste dag van bekendmaking. Na deze termijn moet de vestigingsplaats van de insolventieprocedure worden betreden en moet ten minste één van de volgende elementen worden vermeld: de naam (namen), de woonplaats (s) van de schuldenaar, het referentienummer van de procedure of het gerecht van inschrijving, het soort register en het registratienummer.

Achtergrond

De website van de Insolvency Notes heeft informatie verstrekt over insolventies sinds 1 april 2002. Nadere bijzonderheden over de perioden en procedures waarvoor gegevens beschikbaar zijn, zijn te vinden op de website.

De verstrekte informatie heeft betrekking op procedures die nog niet zijn voltooid. De gegevens worden uiterlijk zes maanden na de afsluiting van de procedure gewist.

Gerelateerde links

De link wordt in een nieuw venster geopend.Duits insolventieregister


Deze tekst is automatisch vertaald. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van de vertaling.

Laatste update: 30/08/2019