Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Maksukyvyttömyysrekisterit - Saksa

De tekst op deze pagina is een automatische vertaling. De kwaliteit wordt niet gegarandeerd.

De kwaliteit van deze vertaling werd beoordeeld als: onbetrouwbaar

Vindt u deze vertaling nuttig?

Tällä sivulla on lyhyt yleiskatsaus Saksan maksukyvyttömyysrekisteristä.


Maksukyvyttömyysrekisterit

Saksan maksukyvyttömyysrekisteri

Saksan maksukyvyttömyystuomioistuinten ilmoitukset Linkki avautuu uuteen ikkunaanjulkaistaan maksukyvyttömyysilmoituksen verkkosivustolla maksukyvyttömyyslain 9 §: n mukaisesti. Ilmoitusten on oltava oikeudellisesti sitovia ja julkisesti saatavilla.

Rekisteriä hallinnoi Itävallan osavaltion hallitus/osavaltion oikeusministeriö, ja sen hoitaa Nordrhein-Westfalenin osavaltion oikeusministeriö.

Onko maksukyvyttömyysrekisterin käyttö ilmaista?

Kyllä.

Hakujen tekeminen maksukyvyttömyysrekisterissä

Haku on mahdollista vain Linkki avautuu uuteen ikkunaankonkurssiilmoituksia varten. Yksittäiset hakuvaiheet selitetään tarvittaessa verkkosivustolla. Tiedot ovat saatavilla vain saksaksi. On huomattava, että Saksan kaikkia maksukyvyttömyystuomioistuimia koskevien tietojen täydellinen haku on mahdollista vain kahden viikon kuluessa ensimmäisestä julkaisupäivästä. Tämän määräajan jälkeen on tarpeen tehdä haku maksukyvyttömyysmenettelyn selvittäjän kotipaikasta ja vähintään yksi seuraavista: velallisen nimi, kotipaikka tai kotipaikka, menettelyn tai rekisteröintituomioistuimen viitenumero, rekisterin tyyppi ja rekisterinumero.

Taustaa

Maksukyvyttömyysilmoituksia koskevalla verkkosivustolla on ollut tietoa maksukyvyttömyydestä 1. huhtikuuta 2002 lähtien. Tiedot ajanjaksoista ja menettelyistä, joita koskevia tietoja on saatavilla, on verkkosivulla.

Annetut tiedot koskevat menettelyjä, joita ei ole vielä saatettu päätökseen. Tiedot on poistettava kuuden kuukauden kuluessa menettelyn päättymisestä.

Linkkejä

Linkki avautuu uuteen ikkunaanSaksan maksukyvyttömyysrekisteri


Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 30/08/2019