Stäng

NU FINNS EN NY BETAVERSION AV PORTALEN!

Testa betaversionen av den europeiska e-juridikportalen och berätta vad du tycker!

 
 

Sökväg

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registri nesolventnosti - Njemačka

Den här sidan har maskinöversatts och kvaliteten kan inte garanteras.

Kvaliteten på den här översättningen har bedömts som: otillförlitlig

Var översättningen till någon hjälp?

Ova stranica pruža kratak pregled stečajnog registra u Njemačkoj.


Registri nesolventnosti

Njemački stečajni registar

Javne obavijesti njemačkih stečajnih sudova Poveznica se otvara u novom prozoruobjavljuju se na internetskim stranicama stečajnih sudova u skladu s odjeljkom 9. zakona o stečaju. Obavijesti su pravno obvezujuće i javno dostupne.

Registrom upravlja Komisija savezne vlade/saveznih pokrajina za informacijsku tehnologiju u pravosuđu, a vodi Ministarstvo pravosuđa savezne zemlje Sjeverne Rajne-Vestfalije.

Je li pristup registru nesolventnosti besplatan?

Možete.

Kako pretraživati austrijski stečajni registar

Pretraživanje je moguće samo putem internetske stranice za Poveznica se otvara u novom prozoruobavijesti o stečaju. Koraci za pojedinačno pretraživanje objašnjeni su, prema potrebi, na internetskim stranicama. Informacije su dostupne samo na njemačkom jeziku. Treba napomenuti da je potpuno pretraživanje podataka svih njemačkih stečajnih sudova moguće samo u roku od dva tjedna od prvog dana objave. Nakon tog roka potrebno je u pretraživanje unijeti sjedište suda u slučaju nesolventnosti i barem jedno od sljedećeg: ime (na), domicil (-e) dužnika, referentni broj postupka ili sud registracije, vrstu registra i registracijski broj.

Pozadina

Na internetskim stranicama o postupcima zbog insolventnosti pružene su informacije o nesolventnosti od 1. travnja 2002.. Pojedinosti o razdobljima i postupcima za koje su dostupni podaci dostupni su na web-mjestu.

Dostavljene informacije odnose se na postupke koji još nisu dovršeni. Podaci se brišu najkasnije šest mjeseci nakon završetka postupka.

Povezane poveznice

Poveznica se otvara u novom prozoruNjemački stečajni registar


Ovo je strojni prijevod sadržaja. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Posljednji put ažurirano: 30/08/2019