Sökväg

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Germania

Den här sidan har maskinöversatts och kvaliteten kan inte garanteras.

Kvaliteten på den här översättningen har bedömts som: otillförlitlig

Var översättningen till någon hjälp?

Această pagină oferă o prezentare generală succintă a registrului de insolvență din Germania.


Registre de insolvenţă

Registrul german al insolvenței

Anunțurile publice ale instanțelor germane în materie de insolvență sunt Linkul se deschide într-o fereastră nouăpublicate pe site-ul internet al anunțurilor de insolvență, în conformitate cu secțiunea 9 din Codul insolvenței. Anunțurile sunt obligatorii din punct de vedere juridic și sunt puse la dispoziția publicului.

Registrul este administrat de guvernul federal/Comisia landurilor pentru tehnologia informației din sistemul judiciar și este condus de Ministerul Justiției din landul Renania de Nord-Westfalia.

Este gratuit accesul la registrul de insolvență al Austriei?

Desigur.

Cum puteți căuta în registrul de insolvență al Austriei

Căutarea este posibilă numai pe site-ul web pentru Linkul se deschide într-o fereastră nouăanunțuri de faliment. Diferitele etape de căutare sunt explicate, dacă este cazul, pe site-ul internet. Informațiile sunt disponibile numai în limba germană. Trebuie remarcat faptul că o căutare completă a datelor tuturor instanțelor germane în materie de insolvență este posibilă numai în termen de două săptămâni de la prima zi de publicare. După acest termen, este necesar să se introducă în căutare sediul instanței competente în materie de insolvență și cel puțin unul dintre următoarele elemente: numele, domiciliul (domiciliul) debitorului, numărul de referință al procedurii sau instanța de înregistrare, tipul registrului și numărul de înregistrare.

Context

Site-ul de internet privind insolvența a furnizat informații cu privire la cazurile de insolvență începând cu 1 aprilie 2002. Detalii privind perioadele și procedurile pentru care sunt disponibile date pot fi găsite pe site-ul internet.

Informațiile furnizate se referă la proceduri care nu au fost încă finalizate. Datele se șterg cel târziu la șase luni după încheierea procedurii.

Linkuri conexe

Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrul german al insolvenței


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 30/08/2019