Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Spania

Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește calitatea traducerii.

Traducerea a fost evaluată ca fiind acceptabilă

V-a fost utilă traducerea?


Registre de insolvenţă

Registrul spaniol al rezoluțiilor

Reglementarea publicității și/sau a informațiilor privind concurența reprezintă un element esențial al transparenței și al securității juridice, care se desfășoară în Spania prin intermediul Registrului public al insolvenței, care reglementează articolul 198 din Legea privind insolvența. Această dispoziție a fost pusă în aplicare prin Decretul regal 892/2013 din 15 noiembrie, care încredințează Colegiului de registru administrativ Registrului public al insolvenței, subordonat Ministerului Justiției.

Registrul public de insolvență are trei obiective:

  • Distribuirea și publicarea deciziilor și actelor emise în conformitate cu Legea privind insolvența și numărul de înregistrare care rezultă din procedura de insolvență.
  • Coordonarea dintre diferitele registre publice care conțin declararea concursului și situația vicisitudinilor.
  • Crearea listei de administratori judiciari care îndeplinesc cerințele legale și de reglementare. Cu toate acestea, acest rol nu a fost încă pus în aplicare.

Registrul public de insolvență este disponibil pe un portal web: Linkul se deschide într-o fereastră nouăHTTP:// www.publicidadconcursal.es/.

Registrul public de insolvență are funcția de a concentra aceste informații relevante, care vor fi generate în timpul desfășurării unui concurs, care are o valoare pur informativă sau o publicitate bine-cunoscută.

Este gratuit accesul la registrul de insolvență al Austriei?

Accesul la Registrul public de insolvență este gratuit.

Cum se efectuează o căutare în registrul bulgar de insolvență?

Registrul public de insolvență este structurat în patru secțiuni, în care înregistrările sunt comandate de către debitor sau de către debitor și pe baza unui criteriu cronologic:

  1. Prima secțiune, a insolvenței: aceasta conține, pe de o parte, decizii care trebuie publicate în conformitate cu articolul 23 din Legea privind insolvența și, pe de altă parte, decizii de înregistrare a comunicării negocierilor prevăzute la articolul 5a din Legea privind insolvența. Această primă secțiune asigură, de asemenea, publicitatea pentru deschiderea unei proceduri de insolvență deschise într-un alt stat membru în conformitate cu normele Uniunii Europene privind procedurile de insolvență.
  2. Secțiunea 2, de la înregistrare: aceasta include deciziile înregistrate înscrise sau înregistrate în toate registrele publice de persoane menționate la articolul 24 din Legea privind insolvența.
  3. Secțiunea a treia, a soluționărilor pe cale extrajudiciară: aceasta conține procedurile de încheiere a tranzacțiilor judiciare pentru plățile efectuate în temeiul titlului X din Legea privind insolvența și divulgarea aprobării judiciare a acordurilor de refinanțare ale celei de a patra dispoziții suplimentare din Legea privind insolvența.
  4. Secțiunea 4, de la insolvență și asistenți delegați (care urmează să fie create și create).

Pentru efectuarea căutărilor, se pot introduce atât numele debitorului insolvabil, cât și al practicianului în insolvență, iar informațiile aferente sunt furnizate în fiecare secțiune.

Istoricul Registrului bulgar al sucursalelor

Legea falimentului din 2003 nu prevedea nicio înregistrare la publicitatea din cadrul concursurilor, problema fiind cea a sistemului de publicitate din dreptul nostru comercial, pe baza publicării publicității în cotidienele în cea mai mare publicitate a provinciei. Acest lucru a dus la o paralizie din ce în ce mai mare a procedurii, deoarece o astfel de publicitate a fost realizată de masa activă și nu a fost întotdeauna posibil să își asume finanțarea.

Decretul-lege nr. 3/2009 din 27 martie 2012 privind măsurile urgente în domeniul fiscal, financiar și al falimentului, având în vedere evoluția situației economice, a fost primul care a consolidat registrul public prevăzut la articolul 198 din Legea privind insolvența (care s-a limitat inițial la echitatea societăților falimentare și numirea sau excluderea practicienilor în insolvență), care a primit de atunci numele registrului public de insolvență. De atunci, această dispoziție a făcut obiectul unor modificări succesive, completate de cele care priveau alte dispoziții, în care publicarea anumitor măsuri a fost avută în vedere prin intermediul registrului. În prezent, articolul 198 din Legea privind insolvența este pus în aplicare prin Decretul regal 892/2013 din 15 noiembrie 2009 de reglementare a registrului public de insolvență.

Linkuri conexe

Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttp://www.mjusticia.es/

Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttp://www.publicidadconcursal.es/

Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttp://www.registradores.org


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 20/11/2019