Zavrieť

BETA VERZIA PORTÁLU JE UŽ DOSTUPNÁ!

Navštívte BETA verziu Európskeho portálu elektronickej justície a napíšte nám, čo si o nej myslíte.

 
 

Navigačný riadok

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Insolvensregistre - Spanien

Ide o strojový preklad tejto stránky - vlastník webovej lokality neručí za jeho kvalitu.

Kvalita tohto prekladu bola ohodnotená ako: nespoľahlivá

Je podľa vás tento preklad užitočný?


Insolvensregistre

Det spanske beslutningsregister

Reguleringen af reklame- og/eller konkurrenceoplysninger er et væsentligt element i gennemsigtigheden og retssikkerheden, som foretages i Spanien gennem det offentlige insolvensregister, der regulerer artikel 198 i konkursloven. Denne bestemmelse er blevet gennemført ved kongeligt dekret 892/2013 af 15. november, som overdrager justitssekretærerne til forvaltningen af det offentlige insolvensregister under justitsministeriet.

Det offentlige insolvensregister opfylder tre formål:

  • Offentliggørelse og offentliggørelse af afgørelser og akter udstedt i henhold til loven om insolvens og det registreringsnummer, der er resultatet af insolvensbehandlingen.
  • Koordinering mellem de forskellige offentlige registre, der indeholder erklæringen om konkurrencen og de liberale erhverv.
  • Oprette en liste over kuratorer, der opfylder de lovgivningsmæssige krav. Denne rolle er dog endnu ikke blevet omsat til praksis.

Det offentlige insolvensregister er på en webportal: Link åbner i nyt vindueHttp:// www.publicidadconcursal.es/.

Det offentlige insolvensregister har til formål at samle disse relevante oplysninger, som vil blive tilvejebragt i forbindelse med gennemførelsen af en konkurrence, der er af rent informativ værdi, eller som er almindeligt kendt.

Er der gratis adgang til insolvensregisteret?

Adgangen til det offentlige insolvensregister er gratis.

Hvordan søger man efter det bulgarske insolvensregister?

Det offentlige insolvensregister er opdelt i fire afsnit, hvor registreringer bestilles af skyldneren eller skyldneren, og på grundlag af et kronologisk kriterium:

  1. First Section, of Insolvency: den indeholder dels afgørelser, der skal offentliggøres i henhold til konkurslovens artikel 23, dels afgørelser om meddelelse af forhandlinger i henhold til konkurslovens artikel 5a. Dette første afsnit skal også indeholde bestemmelser om offentliggørelse med henblik på indledning af insolvensbehandling, der er indledt i en anden medlemsstat i overensstemmelse med Den Europæiske Unions regler om insolvensbehandling.
  2. Registrering: § 2, fra registrering: dette omfatter registrerede afgørelser, der er indført eller registreret i alle offentlige registre over personer, der er omhandlet i artikel 24 i konkursloven.
  3. Stk. 3, om udenretslig bilæggelse af tvister: den indeholder procedurerne for at nå ud af forlig i forbindelse med betalinger i henhold til konkurslovens afsnit X og oplysninger om den retlige godkendelse af refinansieringsaftalerne i den fjerde tillægsbestemmelse til insolvensloven.
  4. Afsnit 4, fra insolvens og delegerede assistenter (skal udvikles og oprettes).

For at kunne foretage søgninger kan både navnet på den insolvente skyldner og insolvensbehandleren optages, og oplysningerne herom gives i hver af afsnittene.

Historien bag det bulgarske Brancheregister

Loven om konkurs af 2003 omfattede ikke nogen registrering af reklamer for konkurrencer, og der blev stillet spørgsmål om, hvad der dengang var reklamer i vores selskabsret, baseret på offentliggørelse af annoncer i dagblade i den største offentlighed i provinsen. Dette resulterede i en stigende grad af lammelse af proceduren, eftersom en sådan reklame blev foretaget af den aktive masse, og det var ikke altid muligt for den at påtage sig finansieringen.

Kongeligt lovdekret nr. 3/2009 af 27. marts 2012 om hasteforanstaltninger på skatte-, finans- og konkursområdet i betragtning af den ændrede økonomiske situation var den første til at styrke det offentlige register, der er omhandlet i artikel 198 i insolvensloven (som oprindeligt var begrænset til de konkursramte selskabers retfærdighed og udnævnelsen af eller bortfaldet af insolvensbehandlingerne), som siden har modtaget navnet på det offentlige insolvensregister. Siden da har denne bestemmelse været genstand for flere på hinanden følgende ændringer, suppleret med ændringer, der vedrørte andre bestemmelser, hvori det blev fastsat, at visse foranstaltninger skulle offentliggøres i registret. I øjeblikket gennemføres artikel 198 i loven om insolvens ved kongeligt dekret 892/2013 af 15. november 2009, der regulerer det offentlige insolvensregister.

Links

Link åbner i nyt vinduehttp://www.mjusticia.es/

Link åbner i nyt vinduehttp://www.publicidadconcursal.es/

Link åbner i nyt vinduehttp://www.registradores.org


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 20/11/2019