Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Anglia şi Ţara Galilor

Op civielrechtelijk vlak blijven lopende procedures en procedures die voor het eind van de overgangsperiode zijn ingeleid, onder het EU-recht vallen. Zoals overeengekomen met het VK, wordt alle informatie op dat gebied in verband met het Verenigd Koninkrijk tot eind 2022 op het e-justitieportaal bijgehouden.

De tekst op deze pagina is een automatische vertaling. De kwaliteit wordt niet gegarandeerd.

De kwaliteit van deze vertaling werd beoordeeld als: middelmatig

Vindt u deze vertaling nuttig?

Această pagină vă oferă informații privind registrul individual de insolvență pentru Anglia și Țara Galilor.


Registre de insolvenţă

Ce serviciul „Insolvabilitate” (The Service) din Anglia și Țara Galilor?

Serviciul Insolvență este obligat prin lege să mențină registrul individual de insolvență și de faliment și reducerea datoriilor restricții registrelor.„Contractele individuale de registru de insolvență” este un amalgam din aceste două registre și conține următoarele informații:

 • falimentele sunt actuale sau încheiate în ultimele 3 luni
 • deciziile de reducere a datoriei care sunt actuale sau încheiate în ultimele 3 luni
 • actualele acorduri voluntare, inclusiv celor care s-au încheiat în cursul ultimelor 3 luni
 • restricțiile actuale ordinelor de faliment sau falimentul întreprinderilor și restricțiile ordinelor intermediare
 • actualele restricții ordinelor sau a datoriilor a datoriilor întreprinderilor și intermediare restricții comenzi.

Este accesul la registrul privind insolvența individuală pentru Anglia și Țara Galilor cu titlu gratuit?

Da, accesul la registru este gratuit.

Cum se efectuează o căutare în registru de insolvență individual pentru Anglia și Țara Galilor

Registrul se află pe site-ul internet al Serviciului privind insolvența și poate fi ușor accesată la rubrica „Căutare în registru de insolvență individual”.Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttps://www.gov.uk/government/organisations/insolvency-serviceLinkul se deschide într-o fereastră nouăhttps://www.gov.uk/search-bankruptcy-insolvency-register Făcând clic pe link-ul „Căutare în registru”, ar putea fi căutate utilizând numele unei persoane sau numele comercial. Există, de asemenea, legături de căutare în registrele quivalent în Scoția și Irlanda de Nord.

Istoria serviciul „Insolvabilitate” din Anglia și Țara Galilor

Serviciul Insolvență este o agenție executivă din Ministerul Afacerilor, Energiei și Strategiei Industriale și receptoare oficiale:

 • administrează și investighează problemele care au dat faliment, persoane care fac obiectul ordinelor, precum și de reducere a datoriei și a societăților aflate în lichidare judiciară, și stabilește motivele pentru care au dat faliment
 • acționează ca mandatarului/lichidatorului, în cazul în care nu este numit practicianul în insolvență din sectorul privat

Serviciul Insolvență, de asemenea:

 • pregătește și transmite rapoarte cu privire la abuzuri săvârșite de persoane, persoane care fac obiectul unor proceduri de faliment deciziile de reducere a datoriei, și administratorii de întreprinderi
 • se referă la descalificarea directorilor improprii în toate eșecului în afaceri
 • tratează ordinele de restricție și falimentului întreprinderilor, și reducerea datoriilor întreprinderilor ordinelor și restricții
 • acte de reglementare pentru supravegherea stării de insolvență a profesiei
 • evaluează și plătește statutare dreptul la indemnizații de concediere în cazul în care un angajator este insolvabil
 • furnizează servicii de investiții imobiliare și fondurile imobiliare la faliment și lichidare
 • efectuează investigații cu privire la societățile de colectare de date confidențiale, în cazul în care acestea sunt în interes public
 • recomandă miniștrilor și departamentele și agențiile guvernamentale privind insolvabilitatea, redundanțele și alte chestiuni conexe
 • oferă publicului informații privind insolvența, concediere și investigarea aspectelor prin intermediul site-ului său internet, al publicațiilor și ancheta privind insolvența liniei.

Declinarea responsabilității individuale a limbii engleze și galeze și registrul de insolvență

Textul de declinare a responsabilității de pe site-ul web se menționează:

„În timp ce s-au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt exacte, uneori pot apărea greșeli. În cazul în care identificați vreo informație care pare a fi incorecte sau omise, vă rugăm să ne informați, utilizând feedback-ul linkurilor care figurează în acest amplasament, astfel încât să putem investiga chestiunea și să corecteze bazei de date, după caz.

Serviciul Insolvență nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori sau omisiuni din neglijență sau altfel. Vă atragem atenția asupra faptului că serviciul „Insolvabilitate” și receptoare oficiale nu poate oferi consiliere juridică sau financiară. Trebuie să solicitați acest lucru din perspectiva unui de consultanță pentru cetățeni din Bicester, un avocat, un expert contabil, practician în insolvență, autorizat sau consiliere renume consilier financiar al centrului.

Registrul privind insolvența este un registru public și serviciul „Insolvabilitate” nu susține și nici nu face nicio observație cu privire la orice utilizare a datelor în registru de către terți”.

Linkuri conexe

Linkul se deschide într-o fereastră nouăServiciul Insolvență

Linkul se deschide într-o fereastră nouăFiecare registru de insolvență


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 05/09/2018